Ca sa mai scape de cateva kilograme, a renuntat la parbriz. Cum arata acum

Ca sa mai scape de cateva kilograme, a renuntat la parbriz. Cum arata acum
  • Mazda aduce la SEMA doua concepte extrem de interesante
  • Ambele proiecte au la baza ultima generatie a legendarului MX-5
  • Ne intampina atat versiunea roadster, cat si varianta RF
Distribuie pe Facebook

Divizia nord-americana a companiei japoneze Mazda a pregatit pentru editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei, SEMA Show din Las Vegas, doua modele extrem de interesante si, totodata, speciale.

Divizia nord-americana a companiei japoneze Mazda va reveni (si) anul acesta in cadrul celui mai mare salon de tuning al planetei, vizitatorii evenimentului SEMA Show 2016 - ce se desfasoara la Centrul de Conventii din Las Vegas intre 1 si 4 noiembrie, urmand a fi intampinati alaturi de doua modele extrem de interesante si, totodata, speciale.

Ambele proiecte au la baza ultima generatie a legendarului MX-5, persoanele implicate in realizarea respectivelor creatii "apeland" atat la clasica versiune echipata cu platfon retractabil din material textil, cat si la noua varianta dotata cu un mecanism de decapotare similar celui pentru care a optat germanul Porsche 911 Targa - varianta cunoscuta sub indicativul RF (Retractable Fastback).

Mazda la SEMA 2016 - Teaser

Indeajuns insa cu detaliile introductive si sa trecem direct la subiectul propriu-zis al acestui material, in speta conceptele Mazda Speedster Evolution si Mazda RF Kuro. Dupa cum o sugereaza si denumirea lui, primul vine sub forma unui speedster finisat in nuanta White Ether si cantareste mai putin de 910 kilograme in urma inlaturarii parbrizului.

Pe cel de-al doilea il recunosti mai ales dupa griul semi-mat de la nivelul caroseriei, cu toate ca sansele ca jantele pe 17 inch de la RAYS sa treaca neobservate sunt extrem de mici. Mai mult de-atat, in cazul de fata se mai poate vorbi si despre un set de anvelope de inalta performanta, dar si o suspensie ajustabila preluata direct de la exemplarele care alearga in competitia MX-5 Cup.

Mazda la SEMA 2016 - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe