Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au scos pe piata un SUV cu 920 de cai sub capota si sapte locuri la interior

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au scos pe piata un SUV cu 920 de cai sub capota si sapte locuri la interior
  • Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii: nemtii au scos pe piata un SUV cu 920 de cai sub capota si sapte locuri la interior
  • Seria vestilor bune culmineaza cu timpul mai mic de 4.2 secunde necesar acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu timpul mai mic de 4.2 secunde necesar acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Pana la 634 de cai sub capota si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.2 secunde. Sunt valorile care transforma noul Mercedes GLS63 AMG intr-unul dintre cele mai impresionante SUV-uri cu sapte locuri ale momentului si, totodata, din istoria planetei.

Disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la putin peste 162.000 de euro, reteta in cauza nu a reusit insa sa ii multumeasca si pe specialistii celebrei companii germane de tuning Wheelsandmore - ba dimpotriva!

Odata intrata pe mana acestora, impozanta creatie a diviziei sportive cu sediul in Affalterbach a primit inclusiv o noua pereche de turbine, astfel ca puterea maxima a unitatii V8 bi-turbo a sarit pana la 920 CP. Drept urmare, si transmisia cu noua rapoarte a fost modificata.

Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane, din pacate, doar un mister, asemeni vitezei de top, insa nemtii de la Wheelsandmore au precizat ca meniul destinat lui Mercedes GLS63 AMG mai cuprinde si un cuplu de 1.150 Nm.

Respectiva oferta continua cu noi jante din aliaj, de 22, 23 sau chiar 24 de inch, plus un sistem de evacuare sport. Totodata, clientii care nu se regasesc de niciun fel in valorile mentionate anterior sunt asteptati si cu optiuni de 860, 800 sau numai 700 de cai putere, de exemplu.

Nota de plata incepe aparent de la cateva mii bune de euro si ajunge pana la 49.990 de euro in cazul tratamentului cu 920 CP si 1.150 Nm, demn mai degraba de o super-sportiva decat de un SUV cu sapte locuri si trei randuri de scaune.

Mercedes GLS63 AMG de la Wheelsandmore

Mercedes GLS63 AMG de la Wheelsandmore

Mercedes GLS63 AMG de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes GLS63 AMG de la Wheelsandmore
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2020