Cand apare la evenimente toate privirile sunt atintite catre masina lui. Conduce un Mercedes din anii '80 care arata asa

  • S-Class Coupe din generatia W126
  • 560 SEC echipat cu motor V8
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Mercedes-Benz S-Class, din generatia W126, a decis sa profite la maxim de coupe-ul german. Dupa modificarile pe care le poti vedea in imagini, masina a ajuns sa atraga toate privirile oriunde merge.

Mercedes-Benz a lansat cea de-a doua generatie S-Class in 1979 si este in ziua de azi cea mai de succes iteratie a acestui model, in ceea ce priveste exemplarele produse si perioada in care a stat pe linia de asamblare.

Mercedes-Benz 560 SEC tunat

Pana in 1991, nemtii au produs nu mai putin de 892.123 de unitati, dintre care 74.060 au fost coupe. Cel mai puternic S-Class Coupe din aceasta generatie era 560 SEC (din gama Mercedes, fara sa fie tunat ulterior de AMG) si venea cu un motor V8 de 5.5 litri, capabil sa dezvolte pana la 300 de cai putere.

Mercedes-Benz 560 SEC tunat

Un asemenea exemplar este si masina din aceste imagini. Vorbim despre un 560 SEC tunat, din Los Angeles, care nu are cum sa nu te cucereasca.

Caroseria a fost acoperita cu o folie violet, cu finisaj mat, care trebuie sa recunoastem ca merge de minune cu jantele Revolve, albe.

Mercedes-Benz 560 SEC tunat

Apoi, proprietarul a montat o suspensie pneumatica, care ii permite sa o culce pe burta la evenimentele auto si in acelasi timp se poate bucura de ea in fiecare zi. La apasarea unui buton, garda la sol revine la normal.

Mercedes-Benz 560 SEC tunat

Modificarile continua si la interior, acolo unde scaunele obisnuite au fost inlocuite cu unele Recaro imbracate in piele neagra si tartan.

Mercedes-Benz 560 SEC tunat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-Benz 560 SEC tunat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2020