Cand calca acceleratia da vitezometrul peste cap. Uite cat de rapid este Audi-ul de 811 CP

Cand calca acceleratia da vitezometrul peste cap. Uite cat de rapid este Audi-ul de 811 CP
  • Test de acceleratie cu vechiul Audi RS6 Sedan
  • Exemplarul din video are 811 CP sub capota
  • Tuningul este semnat de specialistii MTM
Distribuie pe Facebook

Ultimul Audi RS6 disponibil si intr-o versiune Sedan a fost o bestie de masina. Echipat cu un propulsor V10 bi-turbo de cinci litri si 580 de cai putere, automobilul german avea nevoie de numai 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Nu a fost suficient insa si pentru cei de la MTM, care au pregatit pachete de tuning cu pana la 811 CP sub capota. Despre un astfel de exemplar este vorba, de altfel, si in cazul de fata, printre modificarile aduse motorului numarandu-se si o noua pereche de turbine.

Asa se face ca de o crestere spectaculoasa a avut parte inclusiv cuplul maxim, care depaseste acum 800 Nm. Oferit la vanzare in schimbul unei sume de 32.000 de euro, meniul respectiv promitea atat un 0 - 100 km/h in 3.6 secunde, cat si o viteza de top de 352 km/h.

Chiar si asa, mult mai impresionant este cum acest Audi RS6 accelereaza la apasarea violenta a pedalei, indiferent de turatie, treapta sau alti factori. Fireste, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvand, ci te poti convinge si de unul singur, urmarind materialul de mai jos:

Disponibil la vanzare doar intr-o varianta Avant, actualul Audi RS6 vine la pachet alaturi de un V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri si puterea maxima de 560 CP. Clientii au la dispozitie inclusiv un model Performance, care dezvolta undeva in jurul a 605 CP.

Pentru cei care vor mai mult decat atat, germanii de la MTM ofera solutii cu pana la 802 CP in compartimentul motor. In aceasta configuratie, break-ul de inalta performanta din Ingolstadt ar trebui sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.1 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2018