Carbon oriunde te uiti si 740 de cai putere sub capota. Acesta este mult-asteptatul RS6 de la ABT

  • Productie limitata la 125 de exemplare
  • Costa cel putin 69.900 de euro
  • Puterea motorului a crescut la 740 CP
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT au publicat primele informatii si imagini cu RS6-R, cel mai nou pachet de tuning dezvoltat pentru RS6-le de ultima generatie. Productia este limitata la 125 de exemplare.

La cateva zile dupa ce au prezentat lumii intregi noul RS7-R, nemtii de la ABT publica acum primele imagini cu RS6-R, pachetul de tuning de top dezvoltat special pentru cea mai noua generatie Audi RS6 Avant.

ABT RS6-R

La fel ca si RS7-R, si acesta va fi replicat in doar 125 de exemplare iar pretul pachetului porneste de la 69.900 de euro.

Ce primesti pentru suma asta? In primul rand, o gramada de elemente aerodinamice din fibra de carbon, o bara fata restilizata, oglinzi confectionate din acelasi material foarte usor si rezistent, difuzor de aer, aripa spate, praguri, jante cu diametrul de 22 de inch si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

ABT RS6-R

Pentru interior, nemtii au pregatit covorase speciale, volan imbracat in piele si carbon dar si embleme RS6-R care iti dau de inteles ca nu te afli intr-un RS6 Avant ca toate celelalte.

ABT RS6-R

ABT RS6-R

Sub capota, motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri a primit doua turbine noi, un intercooler mai mare, evacuare mai putin restrictiva iar ECU-ul a fost resoftat. Asa se face ca puterea a crescut de la 600 la 740 CP si 920 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 3.2 secunde (-0.2 sec.).

ABT RS6-R

Oferta tunerului mai include un set de arcuri reglabile pe inaltime si bare stabilizatoare ABT.

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

ABT RS6-R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze ABT RS6-R
mai multe