Carlsson CK63 RSR - 700 cai putere si 1.000 Nm pentru Mercedes CLS63 AMG

Carlsson CK63 RSR - 700 cai putere si 1.000 Nm pentru Mercedes CLS63 AMG
A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de Carlsson, insa aceasta asteptare este pe cale sa ia sfarsit. Compania germana de tuning va reveni din nou pe buzele tuturor odata cu debutul Salonului Auto de la Geneva, eveniment insarcinat cu gazduirea premierei mondiale a noului si impresionantului CK63 RSR.
Distribuie pe Facebook

Reprezentand evolutia fireasca a proiectului CK63 RS, noul Carlsson CK63 RSR propune posesorilor ultimului Mercedes CLS63 AMG un total de pana la 700 cai putere si 1.000 Newton-Metri, valori maxime ce permit propulsorului V8 twin-turbo ascuns de sub capota sa-i insufle automobilului german o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde, respectiv o viteza maxima de aproximativ 340 kilometri pe ora.

Carlsson CK63 RSR

In plus, pentru a face fata stresului cauzat de noile performante, coupe-ul cu patru usi al constructorului din Stuttgart s-a ales pe plan tehnic si cu o suspensie complet ajustabila, care ofera in cea mai mare parte a timpului o garda la sol cu pana la 30 de milimetri mai joasa comparativ cu versiunea standard. De asemenea, nu a fost lasat la voia intamplarii nici sistemul de franare, acesta bucurandu-se acum de prezenta unor discuri fata ce masoara nici mai mult, nici mai putin de 405 milimetri.

Carlsson CK63 RSR

Pe plan estetic, noul Carlsson CK63 RSR se deosesbeste de Mercedes-ul CLS63 AMG aflat la baza printr-o serie de imbunatatiri subtile, dar remarcabile, precum insertiile de plasa de la nivelul partii frontale, splitterul central atasat spoilerului fata, difuzorul spate atent sculptat, dar si prin eleronul pentru portbagaj sau jantele cu design unic si dimensiuni de pana la 20 inci.

Carlsson CK63 RSR

In ceea ce priveste interiorul noi creatii, principala atractie este reprezentata de combinatia dintre pielea Nappa si alcantara de culoare maronie, la care se mai adauga si alte bunatati de ordin vizual, precum insertiile de fibra de carbon, ornamentele realizate din lemn natural si, nu in ultimul rand, pragurile din aluminiu polisat, iluminate cu logo-ul companiei germane de tuning din Merzig.

Carlsson CK63 RSR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Carlsson CK63 RSR
mai multe