Carlsson CS50 Versailles: Un Mercedes S-Class pentru cei cu aspiratii de regi

Carlsson CS50 Versailles: Un Mercedes S-Class pentru cei cu aspiratii de regi
  • Carlsson dezvaluie noul CS50 Versailles
  • Modelul are la baza ultimul Mercedes S-Class
  • Doar 25 de exemplare vor fi fabricate
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Carlsson vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvalui in fata intregii lumi noul CS50 Versailles, un Mercedes S-Class modificat astfel incat sa te faca sa te simti exact ca un rege.

"The best in a different way". Acesta este motto-ul dupa care specialistii Carlsson s-au ghidat atunci cand au dat nastere noului CS50 Versailles, un automobil ce are la baza ultima generatie a limuzinei Mercedes S-Class si care se adreseaza in special clientilor instariti din Asia si Orientul Mijlociu.

Carlsson CS50 VersaillesCarlsson CS50 Versailles

Doar 25 de astfel de exemplare vor fi fabricate, aproape jumatate din intreaga productie fiind deja vanduta. Si asta in ciuda faptului ca impresionanta creatie a companiei germane de tuning are un pret de pornire cuprins intre 268.000 si 395.000 de euro.

Un pret destul de piperat daca tinem cont in aceeasi bani poti avea parte de serviciile unui Bentley Mulsanne sau Rolls-Royce Ghost. Intr-adevar, cele doua automobile britanice nu se vor putea lauda cu un interior accesorizat cu aur in valoare de 12.000 de euro, insa totusi...

Carlsson CS50 VersaillesCarlsson CS50 Versailles

In cazul in care esti chitit pe un exemplar al noului Carlsson CS50 Versailles si nimic de pe-aceasta planeta nu te poate face sa-ti schimbi parerea, atunci afla ca impresionanta creatie a companiei germane de tuning se bucura de numeroase insertii de aur chiar si la nivelul caroseriei, acolo unde au fost "implementate" ceva mai mult de 1.000 de foite realizate din acest pretios material.

Tot la nivel de modificari exterioare mai avem de precizat si spoilerele fata / spate, respectiv pragurile laterale restilizate, lista cu imbunatatirile regasite aici continuand cu eleronul subtil pentru portbagaj, tips-urile evacuarii "creionate" intr-un mod unic si, bineinteles, cu noile jante 1/12 EVO Versailles Edition, ce masoara un generos 20 de inci.

Carlsson CS50 VersaillesCarlsson CS50 Versailles

In ceea ce priveste aspectul interior, pe langa aurul in valoare de 12.000 de euro de care am vorbit ceva mai sus, viitorii pasageri vor mai fi rasfatati si cu piele Nappa in doua culori, plus cusaturi contrastante si realizate sub forma de carouri, cu monitoare HD, sistem audio de inalta fidelitate marca REVOX si cutie pentru depozitarea trabucurilor.

Referitor la aspect tehnic, atat versiunea entry-level CS40, cat si varianta de mijloc CS50 sunt propulsate de o unitate cu opt cilindri in V8 si doua turbine uriase, in timp ce modelul de top Carlsson CS65 Versailles este livrat impreuna cu o motorizare V12 bi-turbo, capabila sa produca nu mai putin de 700 cai putere si 1.050 Newton-Metri.

Carlsson CS50 VersaillesCarlsson CS50 Versailles

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Carlsson CS50 Versailles
mai multe