Carlsson prezinta colectia CK10 pentru noul Smart ForTwo

Carlsson prezinta colectia CK10 pentru noul Smart ForTwo
  • Noul Smart Fortwo primeste un pachet de tuning pentru Salonul Auto International de la Geneva
  • Lista cu imbunatatiri poarta semnatura Carlsson si vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul
  • Clientii pot opta pentru jante pe 17 inch, evacuare sport, piele, alcantara si altele
Distribuie pe Facebook

Nu ascunde sute de cai putere sub capota si abia daca prinde 155 kilometri pe ora in versiunea de top. Noul Carlsson CK10 are insa alte elemente cu care sa ne cucereasca.

Indiferent ca te numeri sau nu printre adeptii automobilelor de oras, este aproape imposibil sa nu admiri cea de-a treia generatie a micului Smart Fortwo. Modelul german a reusit sa-i fascineze inclusiv pe cei de la Carlsson, specialistii celebrei companii de tuning din Merzig lasand deoparte sutele de cai putere ale ultimelor Mercedes-uri AMG doar pentru a se ocupa de noul Smart Fortwo.

Noul Smart ForTwo by CarlssonNoul Smart ForTwo by Carlsson

Astfel a luat nastere programul CK10, ce aduce numeroase imbunatatiri la nivelul partii exterioare. Pe langa spoilerele fata / spate agresiv stilizate, eleronul posterior si jantele pe 17 inch, clientii mai pot opta insa si pentru o pereche de arcuri sport - ce coboara garda la sol a micului model german cu cateva zeci de milimetri, plus un sistem de evacuare dotat cu patru tobe de esapament.

Nu a scapat neatins, de asemenea, nici departamentul interior, specialistii celebrei companii de tuning din Merzig propunandu-i aici celei de-a treia generatie a micului Smart Fortwo o combinatie de piele si alcantara cum doar la ultimele Mercedes-uri AMG mai intalnesti. Asta pe langa ornamentele realizate din aluminiu, ce acopera atat cele trei pedale, cat si levierul franei de mana.

Din punct de vedere al cailor putere, colectia Carlsson CK10 este sinonima cu multimea vida. Adica upgrade-urile aflate in stransa legatura cu cresterile de performanta lipsesc cu desavarsire din peisaj. Drept urmare, clientii modelului german vor fi nevoiti sa se multumeasca in continuare cu oferta standard: motoare pe benzina cu trei cilindri, turbo sau aspirate, ce produc intre 60 si 90 CP.

Noul Smart ForTwo by Carlsson

Noul Smart ForTwo by Carlsson

Noul Smart ForTwo by Carlsson

Noul Smart ForTwo by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Smart ForTwo by Carlsson
mai multe