Carlsson revine in peisaj cu un pachet de tuning pentru Mercedes CLA

Carlsson revine in peisaj cu un pachet de tuning pentru Mercedes CLA
  • Carlsson modifica noul Mercedes CLA
  • Meniul include bunatati estetice si tehnice
  • Clientii pot opta si pentru un plus de putere
Distribuie pe Facebook

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de cei de la Carlsson, insa apropierea Salonului Auto de la Geneva i-a facut pe germani sa iasa la iveala cu un nou proiect de tuning. Despre ce este insa vorba, ramane sa aflam din randurile de mai jos.

Te numeri printre fericitii care au pus mana pe un Mercedes CLA? Si daca da, exemplarul tau se poate lauda cu prezenta unui pachet exterior AMG? Ei bine, daca si de-aceasta data raspunsul este unul afirmativ, atunci ar trebui sa sti ca avem o surpriza uriasa pentru tine. Bine, nu chiar noi personal, ci germanii de la Carlsson, care anunta (si) prin intermediul nostru lansarea unui pachet de tuning destinat celui de-al doilea coupe din patru usi din gama constructorului de automobile din Stuttgart.

Mercedes CLA by Carlsson

Un pachet de tuning care include modificari dintre cele mai subtile, precum o simpla prelungire pentru spoilerul fata sau un difuzor de aer pentru spoilerul spate. Intr-adevar, nici macar pragurile laterale restilizate sau jantele finisate in doua culori nu sunt chiar sinonime cu sportivitatea absoluta, insa trebuie sa recunoastem ca toate aceste noi detalii se asorteaza de minune cu aspectul noului Mercedes CLA. In plus, sunt arhisuficiente pentru a-i conferi celui de-al doilea coupe din patru usi din gama constructorului de automobile din Stuttgart un plus vizibil de agresivitate.

Mercedes CLA by Carlsson

Si totusi, daca visezi la ceva mai mult de-atat, precizam ca germanii de la Carlsson mai ofera si alte bunatati, precum arcuri sport capabile sa coboare garda la sol cu circa 35 de milimetri sau chiar o suspensie completa, de tip coilover si cu arcuri ajustabile. De asemenea, posesorii noului Mercedes CLA mai pot opta si pentru numeroase imbunatatiri interioare, precum insertii de piele si / sau alcantara in toate culorile posibile si imposibile. Asta in cazul in care pragurile iluminate si pedalierul din aluminiu nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface pofta de individualizare.

Mercedes CLA by Carlsson

Si daca tot ai bifat intregul meniu vizual, ce-ai zice si de niste plusuri de putere? Multumita unitatii de control C-Tronic, gama de motorizari a celui de-al doilea coupe din patru usi din gama constructorului de automobile din Stuttgart se schimba radical, dupa cum urmeaza: versiunea CLA180 se bucura acum de 156 CP si 250 Nm (de la 122 CP si 200 NmThe CLA200 (M270), in timp ce varianta CLA 200 se poate lauda cu 187 CP si 300 Nm (de la 156 CP si 250 Nm). In ceea ce priveste modelul CLA250, valorile maxime au sarit de la 211 CP si 350 Nm la 253 CP si 420 Nm, in timp ce CLA220 CDI vine la pachet cu 204 CP si 420 Nm (de la 170 CP si 350 Nm).

Mercedes CLA by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes CLA by Carlsson
mai multe