Ce-ai zice daca ti-am spune ca parti din caroseria acestui BMW au fost imbracate in Alcantara?

Ce-ai zice daca ti-am spune ca parti din caroseria acestui BMW au fost imbracate in Alcantara?
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului Seria 3 Touring vine de la Tuningsuche
  • Meniul cu pricina impresioneaza in special prin accentele exterioare de Alcantara
  • Propulsorul turbo de doi litri se lauda acum cu aproximativ 316 cai putere
Distribuie pe Facebook

O noua moda in materie de tuning pare sa prinda viata la orizont. Cum fibra de carbon incepe sa-si piarda incet, dar sigur din exclusivitate, specialistii in modificarea masinilor cauta alte materiale in care sa imbrace parti din caroserie sau de la interior.

Iti mai aduci tu oare aminte de Superb-ul imbracat in piele de culoare maronie chiar de catre cehii de la Skoda? Ei bine, acela nu este chiar singurul automobil care se poate lauda cu un astfel de tratament.

Pe (oarecare) aceeasi lungime de unda se pozitioneaza si urmatorul BMW Seria 3 Touring, care impresioneaza in special prin logo-urile, respectiv oglinzile exterioare... "captusite" cu alcantara.

BMW Seria 3 Touring de la Tuningsuche

Sa fie oare aceasta noua moda in materie de tuning sau doar o situatie inedita si, totodata, trecatoare? Cum un raspuns concret lipseste pentru moment, nu putem spune decat ca automobilul bavarez de clasa medie se bucura si de alte modificari.

Modificari precum o folie de culoare portocalie, care contrasteaza puternic nuantele de negru si albastru intalnite la nivelul prelungirii frontale, pragurilor laterale si, nu in ultimul rand, difuzorului posterior.

Tot la capitolul imbunatatiri exterioare putem trece, de asemenea, si jantele BBS cu design in cinci spite si diametru de 20 inch, respectiv evacuarea dubla al carei "aranjament" ne aduce aminte de versiunea BMW 335i - sau, mai nou, 340i - Touring.

BMW Seria 3 Touring de la Tuningsuche

BMW Seria 3 Touring de la TuningsucheBMW Seria 3 Touring de la Tuningsuche

Reiteram ne aduce aminte deoarece exemplarul din cazul de fata apartine editiei 328i, cu mentiunea ca propulsorul sau turbo de doi litri a suferit cateva upgrade-uri ce ii permite acum sa produca circa 316 cai putere.

Nu avem nici macar cea mai mica idee despre modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime, insa putem spune in schimb ca automobilul bavarez dispune si de o suspensie coilover de la KW.

Un alt detaliu despre care nu stim nimic il reprezinta pretul modificarilor operate. Mai curiosi suntem totusi daca se vor incumeta si alte companii de tuning sa vina cu elemente ale caroseriei imbracate in alcantara sau, de ce nu, piele.

BMW Seria 3 Touring de la Tuningsuche

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW Seria 3 Touring de la Tuningsuche
mai multe