Ce ascunde interiorul acestui Mercedes. Detaliile care te vor lasa fara cuvinte

Ce ascunde interiorul acestui Mercedes. Detaliile care te vor lasa fara cuvinte
  • Cel mai nou tuning destinat Mercedes-ului V-Class vine de la Larte Design
  • Oferta americanilor vizeaza atat interiorul, cat si exteriorul monovolumului german
  • Clientii au la dispozitie jante din aliaj, insertii de piele, accente de lemn, plus altele
Distribuie pe Facebook

Caroseria in doua culori si jantele cu design multispita transforma acest Mercedes V-Class intr-o aparitie extrem de interesanta, insa interiorul este cel care conteaza cu adevarat in cazul monovolumului german.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 35.775 de euro, noul Mercedes V-Class ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante monovolume pe care banii le pot cumpara.

Automobilul german poate fi servit inca din fabrica alaturi de blocuri optice echipate cu tehnologia LED, de tapiterie din piele Nappa sau scaune fata dotate cu reglare electrica si functie de incalzire, respectiv racire.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici sistemul de infotainment COMAND Online, instalatia audio de inalta fidelitate de la Burmester sau cele mai recente dotari in materie de siguranta activa si pasiva.

Mercedes V-Class de la Larte Design

Ce se intampla insa in cazul in care lista cu optionale pusa la dispozitie de noul Mercedes V-Class se dovedeste incapabila sa-ti satisfaca toate gusturile in materie de lux si confort?

Ei bine, atat asteapta sa auda specialistii marilor companii de tuning ale planetei, care au pregatit deja numeroase imbunatatiri interioare si exterioare pentru monovolumul de origine germana.

In cazul de fata, numarul de magie porneste cu o combinatie de doua culori inchise, a caror granita a fost trasata cu ajutorul unei dungi de-un portocaliu aprins si, totodata, contrastant.

Tot la capitolul modificari exterioare avem de trecut in revista si detaliile din fibra de carbon de la nivelul spoilerelor fata si spate, lista cu bunatati incheindu-se in cele din urma cu jantele din aliaj de tip multispita.

Mercedes V-Class de la Larte Design

Mercedes V-Class de la Larte DesignMercedes V-Class de la Larte Design

Chiar daca reuseste fara niciun fel de problema sa atraga toate privirile celor din jur cu a sa caroserie, principala atractie a noului Mercedes V-Class de la Larte Design consta in interiorul...

... in interiorul imbracat in piele de culoare bej si decorat cu accente de lemn de o cromatica asemanatoare. Cusaturile realizate sub forma de carouri desavarsesc ambianta de lux caracteristica monovolumului german.

Materialele proaspat aparute in partea din spate a cabinei reprezinta insa doar o mica parte a povestii, specialistii americani grabindu-se sa instaleze aici inclusiv patru scaune individuale si un TV de dimensiuni generoase.

Sistemul audio de inalta fidelitate de la Alpine promite o experienta multimedia de top, cei preocupati de buna desfasurare a afacerilor avand in schimb la dispozitie masute retractabile, minibar si seif cu deschidere pe baza de amprenta.

Mercedes V-Class de la Larte Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes V-Class de la Larte Design
mai multe