Ce atata Alpine White si elemente M Performance? El si-a culcat BMW-ul pe burta si l-a vopsit violet

  • Si-a vopsit BMW-ul intr-o nuanta speciala
  • Din pachet nu lipseste suspensia pneumatica
  • Motorul twin-turbo este cel mai probabil stock
Distribuie pe Facebook

Acest BMW M4 din Statele Unite ale Americii intoarce cu siguranta toate privirile. Masina a primit mai multe imbunatatiri, inclusiv o suspensie, jante supradimensionate si o culoare surprinzatoare.

De ce surprinzatoare? Pentru ca te astepti sa vezi un BMW M4 intr-o nuanta standard sau cel mult una reprezentativa pentru brand-ul din Munchen cum ar fi Alpine White, Dakar Yellow, Laguna Seca Blue, Imola Red sau Silverstone Metallic.

BMW M4 in Daytona Violet

Dar nu. Proprietarul acestui M4 de peste Ocean a vrut ceva mai special pentru masina lui si bine a facut. El a optat pentru o nuanta Daytona Violet care, trebuie sa recunoastem, merge bine cu liniile agresive ale sportivei germane. Unde mai pui ca se asorteaza perfect cu noile jante forjate cu diametrul de 20 de inch.

BMW M4 in Daytona Violet

Pachetul exterior mai include cateva elemente aerodinamice din fibra de carbon, inclusiv praguri, aripa spate, difuzor de aer sau splitter pentru bara fata.

BMW M4 in Daytona Violet

Nu putea lipsi suspensia custom care reduce la minim garda la sol. Cel mai probabil vorbim despre una pneumatica, in caz contrar si o frunza s-ar dovedi periculoasa pentru buza fata din fibra de carbon.

BMW M4 in Daytona Violet

Sistemul de propulsie este in continuare stock, astfel ca unitatea de 3.0 litri twin-turbo livreaza puntii spate 431 de cai putere si 550 Nm cuplu. In aceste conditii, masina atinge 100 de km/h in 4.1 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h. Transmisia este una automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj.

BMW M4 in Daytona Violet

BMW M4 in Daytona Violet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 in Daytona Violet
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2018