Ce faci cand nu-ti ajung 720 de cai putere? Iti dai supercarul de cateva sute de mii de euro pe mana tunerilor

  • A fost tunata de DMC
  • Are 755 de cai putere
  • Proprietarul a vrut si mai multa fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Acest McLaren 720S a trecut pe la atelierul celor de la DMC. Proiectul a fost botezat "Velocita" si se lauda cu cateva modificari de ordin estetic dar si cu mai multi cai putere livrati de propulsorul V8 montat central.

McLaren-ul 720S este unul dintre cele mai capabile supercar-uri din prezent. Sportiva britanica vine cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza puntii spate nu mai putin de 720 de cai putere (de aici si numele) si 770 Nm cuplu. In aceste conditii, acul vitezometrului ajunge la 100 de km/h in doar 2.9 secunde.

McLaren 720S Velocita

Designul exterior este deasemenea extrem de agresiv. Dar pentru proprietarul acestui exemplar nu a fost de ajuns. Tocmai de aceea si-a dat bijuteria pe patru roti pe mainile celor de la DMC, care au transformat-o in "720 S Velocita".

McLaren 720S Velocita

Partea inferioara a spoiler-ului fata, grila, pragurile, difuzorul de aer sau aripa spate sunt numai cateva dintre elementele confectionate din fibra de carbon. Tot la exterior avem un set de jante forjate, cu diametrul de 20 de inch pe puntea fata si de 21 pe spate. Nu lipsesc anvelopele de inalta performanta pentru aderenta maxima.

McLaren 720S Velocita

Cat despre performante, ei bine, propulsorul V8 a primit un sistem de evacuare din otel inoxidabil, iar ECU-ul a fost resoftat. Asa se face ca motorul dezvolta acum 755 de cai putere si 780 Nm cuplu. N-o fi mult, dar este suficient pentru ca suta de kilometri pe ora sa fie acum atinsa in 2.8 secunde. Viteza maxima trece lejer de 320 de km/h.

McLaren 720S Velocita

McLaren-ul 720S a primit de curand o versiune decapotabila. Plafonul retractabil este construit pe o structura din fibra de carbon si se poate inchide sau deschide in 11 secunde si pana la 50 de km/h. Atunci cand plafonul este ridicat, cel de la volan poata sa aleaga daca vrea sa ruleze cu plafon complet transparent sau cu plafon opac.

McLaren 720S Velocita

McLaren 720S Velocita

McLaren 720S Velocita

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze McLaren 720S Velocita
mai multe