Ce mai cadou pentru o zi de nastere: I-au luat un RS4 modificat cap-coada!

Ce mai cadou pentru o zi de nastere: I-au luat un RS4 modificat cap-coada!
  • ABT celebreaza 19 ani de RS4 cu un model special, complet modificat
  • Proiectul germanilor ascunde sub capota un V6 de 2.9 litri si 510 CP
  • Tunigul continua cu jante pe 20 inch, bare stabilizatoare fata / spate etc
Distribuie pe Facebook

Principala atractie o reprezinta, fara doar si poate, motorul V6 bi-turbo de 2.9 litri care, mai nou, ofera un set de valori maxime de 510 cai putere si 680 Nm.

In lunile urmatoare se vor implini 19 ani de la premiera mondiala a legendarului RS4 Avant, pe care compania ABT Sportsline il va omagia cu ocazia Salonului Auto International programat sa se desfasoare la Geneva in perioada 8 - 18 martie 2018.

Mai precis, modelul lansat pe piata acum aproape doua decenii va fi sarbatorit cu o versiune de 510 CP a generatiei actuale, care marcheaza practic revenirea break-ului de inalta performanta din Ingolstadt la motorul cu sase cilindri si doua turbine.

Audi RS4 de 510 CP

Audi RS4 de 510 CP

Dupa cum mentionam si anterior, motorizarea de 2.9 litri ascunsa sub capota exemplarului luat la modificat de catre specialistii tunerului german dezvolta o putere maxima de 510 CP, in timp ce cuplul a crescut pana la un total de 680 Nm.

Nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la performantele acestui Audi RS4 Avant de ultima generatie, drept pentru care vom reaminti valorile variantei standard: de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde si viteza de top de pana la 280 km/h.

Pe langa imbunatatirile aduse propulsorului V6 TFSI, proiectul pregatit de ABT Sportsline pentru editia din acest an a Salonului Auto International programat se mai poate lauda si cu bare stabilizatoare la nivelul ambelor punti, de exemplu.

Totodata, actuala generatie a break-ului cu 450 CP si 600 Nm din fabrica a mai primit si un set format din patru jante cu diametrul de 20 de inch care, in cazul de fata, prezinta o configuratie cu cinci spite duble de culoare neagra si buza cromata.

La final, tunerul german a tinut sa anunte ca viitorii clienti vor avea la dispozitie, in afara pieselor enumerate printre randurile de mai sus, si un radiator aditional pentru apa, o suspensie de tip coilover, dar si cateva logo-uri interioare iluminate.

Audi RS4 de 510 CP

Audi RS4 de 510 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS4 de 510 CP
mai multe