Ce masina crezi ca se ascunde sub aceasta 'caroserie' de Ferrari California?

Ce masina crezi ca se ascunde sub aceasta 'caroserie' de Ferrari California?
  • Un britanic are la vanzare un Ferrari California
  • Masina este, de fapt, o copie pe baza de Mercedes SL
  • Pretul replicii se ridica la 39.950 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la prima vedere ai putea jura ca ai de-a face cu un Ferrari California 100% autentic, situatia sta cu totul diferit: aceasta este doar o simpla replica. Ce masina se ascunde insa la baza, ramane sa descoperim din randurile urmatoare.

Nu, aceasta nu este prima replica si, mai mult ca sigur, nu va fi nici ultima. Daca ar fi insa sa realizam un top al celor mai reusite copii propuse de lumea auto, urmatorul Ferrari California ar ocupa, fara nici un fel de problema, un loc cat mai in frunte.

Replica Ferrari CaliforniaReplica Ferrari California

Replica Ferrari California

Ce anume se ascunde sub caroseria supercarului italian? Desi exteriorul nu ne dezvaluie nici macar un singur indiciu despre originile exemplarului in cauza, interiorul ne raspunde complet detasat ca la baza se regaseste un Mercedes SL500 R230.

Drept urmare, spre deosebire de versiunea originala - care propune un V8 de 4.3 litri si 460 CP, acest Ferrari California vine la pachet alaturi de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si cu capacitate de cinci litri, ce dezvolta putin peste 300 de cai putere.

Asadar, nu ar trebui sa ne surprinda ca replica in cauza se vinde pe eBay cu numai 39.950 lire sterline (aproximativ 55.143 euro la cursul actual), fiind astfel considerabil mai ieftina decat supercarul italian construit la Maranello. Supercar care porneste de la 88.000 euro pe site-urile de specialitate.

Dupa cum precizam si anterior, diferenta intre cele doua automobile este invizibila cu ochiul liber. Cel putin atunci cand vine vorba despre aspectul exterior, atat departamentul interior, cat si propulsia scapand complet neatinse. Indeajuns insa cu detaliile: numeroasele fotografii disponibile vorbesc de la sine despre cat de bine a fost convertit acest Mercedes SL500 in Ferrari California.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Replica Ferrari California
mai multe