Cea mai noua creatie Hennessey este nebunie curata. JEEP-ul de 1000 CP costa aproape un sfert de milion

  • Productie limitata la 24 de exemplare
  • Fiecare costa cel putin 225.000 de dolari
  • Motor V8 cu peste 1000 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Hennessey au publicat primele imagini cu cea mai noua creatie. Botezata Maximus si bazata pe Jeep Gladiator, aceasta va fi replicata in numai 24 de exemplare.

Hennessey Performance vorbeste de ceva timp despre creerea unui Jeep impresionant iar acum, cu cateva zile ramase pana la SEMA 2019, a venit momentul sa facem cunostinta cu Maximus. Pe scurt, un off-roader cu peste 1000 de cai putere sub capota.

Hennessey Maximus

La baza este un Jeep Gladiator, numai ca motorul V6 de 3.6 litri a fost inlocuit cu un V8 supraalimentat de 6.2 litri...de la un Dodge Challenger/Charger Hellcat. Tunerul din Texas nu s-a oprit aici si a montat un radiator nou, o evacuare din otel inoxidabil, a imbunatatit sistemul de alimentare cu combustibil si a instalat un ECU nou.

Hennessey Maximus

Pe scurt, celebrul pachet HPE1000 care creste puterea motorului V8 la 1.014 cai putere si 1.264 Nm cuplu. Asta inseamna ca Maximus poate atinge 96 km/h in doar 3.9 secunde.

Hennessey Maximus

Dupa ce a terminat cu propulsorul, Hennessey a trecut la partea de off-road. Jeep-ul a primit un lift kit care creste garda la sol cu 152 de milimetri, punti intarite, jante din aluminiu incaltate cu anvelope pentru teren accidentat, bare de protectie custom si lumini auxiliare cu LED.

Pentru interior, americanii au pregatit tapiterie din piele si alte cateva elemente exclusive.

Hennessey Maximus

Vestea proasta este ca Maximus va fi replicat in doar 24 de exemplare si fiecare va costa cel putin 225.000 de dolari. Ce-i mult, e mult, dar John Hennessey are perfecta dreptate: "Ce alta masina mai poate urca, dimineata, pana in varful muntelui cu o motocicleta in spate iar mai tarziu, in aceeasi zi, sa atinga 96 km/h in 3.9 secunde pe pista?"

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Hennessey Maximus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Hennessey Maximus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2019