Cea mai noua creatie HENNESSEY face suta in 2.2 secunde si are tractiune spate. VIDEO cu monstrul de 1000 CP

  • Motorul V8 dezvolta 1000 de cai putere
  • 0-100 km/h in 2.2 secunde
  • Sfertul de mila in mai putin de 10 secunde
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Hennessey Performance au testat noul Camaro Exorcist pe circuitul Pennzoil. Cu aceasta ocazie, tunerul din Texas a postat si un clip video cu monstrul de 1000 CP.

Printre cele mai noi creatii Hennessey Performance se numara si acest Chevrolet Camaro ZL1 cu 1000 de cai putere si 1197 Nm cuplu, botezat Exorcist. Aceasta crestere impresionanta de putere a fost posibila multumita mai multor imbunatatiri aduse propulsorului V8 de 6.2 litri supraalimentat.

Hennessey Exorcist

Printre acestea se numara si un compresor mecanic de 2.9 litri. Optional, tunerul ofera si o transmisie intarita, jante noi, anvelope speciale de drag si o trusa de scule speciala.

Hennessey Exorcist

Cand este echipat cu tot pachetul, Hennessey Exorcist este de neinvins. Muscle car-ul cu tractiune spate atinge 100 de km/h in doar 2.2 secunde iar viteza maxima a crescut de la 325 km/h la 350 km/h.

Hennessey Exorcist

Sfertul de mila il acopera in 9.57 secunde avand o viteza de iesire de 237 km/h.

Tunerul din Texas a testat recent un exemplar pe circuitul de incercari al celor de la Pennzoil si a postat un clip video care arata masina in actiune.

Hennessey Exorcist

Hennessey Exorcist

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hennessey Exorcist
mai multe