CEC modifica noul Lexus LFA, ne provoaca sa intrebam 'De Ce?'

CEC modifica noul Lexus LFA, ne provoaca sa intrebam 'De Ce?'
In cazul in care te indoiai ca noul-si-sofisticatul Lexus LFA va primi vreodata un pachet de tuning, americanii de la CEC sunt aici pentru a-ti demonstra ca te-ai inselat. In plus, pentru a nu strica farmecul bijuteriei japoneze, compania din Los Angeles a parcat in fata Lexus North America pentru o mana de sfaturi cu adevarat utile.
Distribuie pe Facebook

Recunoscand suprematia japonezilor in ceea ce priveste partea tehnica a impresionantului Lexus LFA, tunerul american a spus pas unor multiple modificari. In schimb, a extras alti zece cai putere din deja-potentul V10 de 4.8 litri, ca mai apoi sa coboare timpul de schimbare al vitezelor pana la bariera celor 0.15 secunde. In ceea ce priveste partea estetica, americanii anunta aici un pachet bogat, ce va fi produs dupa chipul si asemanarea fiecarui client in parte. Nu de alta, dar colaborarea dintre cei de la CEC si Lexus North America se rezuma doar la crearea a trei exemplare cu adevarat speciale. Sau, mai bine zis, mai speciale decat un special Lexus LFA stock.

Important de specificat - rezultatul final va fi admirat in curand. Pana atunci insa, compania americana incearca sa ne ispiteasca cu un simplu Lexus LFA, incaltat cu jante aftermarket..

CEC modifica noul Lexus LFA, ne provoaca sa intrebam

CEC modifica noul Lexus LFA, ne provoaca sa intrebam

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Lexus LFA by CEC
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2011