Cei 400 CP cu care a venit din fabrica n-au fost destui. Cati are acum acest RS Q3 Sportback tunat de ABT

  • Motor de 2.5 litri, turbo
  • Au instalat un ECU propriu
  • Din fabrica vine cu 400 CP
Distribuie pe Facebook

ABT, tunerul de casa al grupului Volkswagen, a dezvoltat un pachet de tuning pentru Audi RS Q3 Sportback. SUV-ul vine din fabrica cu 400 de cai putere, dezvoltati de un motor turbo de 2.5 litri.

Cand vine vorba de modificarea masinilor din grupul VAG, nemtii de la ABT Sportsline sunt cei mai in masura sa creasca cifrele aratate de fisa tehnica. Cel mai nou proiect al acestora este Audi RS Q3 Sportback, insa pachetul de tuning poate fi instalat si pe un RS Q3 obisnuit.

Audi RS Q3 de la ABT

Modelul german este echipat din fabrica cu un motor de 2.5 litri turbo, cu cinci cilindri, care dezvolta 400 de cai putere si 480 Nm cuplu, livrati ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu sapte trepte.

Audi RS Q3 de la ABT

Tunerul a instalat un ECU propriu, asa ca unitatea de sub capota dezvolta acum 440 CP si 520 Nm cuplu. Desi nu este o crestere majora, este de ajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de km/h sa se realizeze in 4.3 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid, iar viteza maxima sa creasca la 285 km/h.

Audi RS Q3 de la ABT

Exteriorul SUV-ul german este in mare parte stock, exceptie facand jantele. ABT are in oferta mai multe variante de jante, fie cu diametrul de 20 de inch fie de 21 de inch.

Audi RS Q3 de la ABT

Pe viitor vor urma si mai multe imbunatatiri pentru interior, momentan clientii putand alege numai un buton diferit pentru pornirea/oprirea motorului.

Audi RS Q3 Sportback poate fi comandat si la noi in tara iar pretul de pornire este de 65.179 de euro.

Audi RS Q3 de la ABT

Audi RS Q3 de la ABT

Audi RS Q3 de la ABT

Audi RS Q3 de la ABT

Audi RS Q3 de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS Q3 de la ABT
mai multe