Ceilalti ar fi vrut sa inchirieze o dubita pentru petrecerea burlacilor, insa el a avut alte planuri

  • A construit o limuzina Subaru pentru petrecerea burlacilor
  • Totul a durat doar cateva ore
  • A folosit pentru proiect jumatati de Outback, respectiv Legacy
Distribuie pe Facebook

A construit in doar cateva ore, inainte si dupa programul de munca, o limuzina cu sapte portiere, din doua masini diferite de la Subaru.

Brandon England este coproprietarul unui service auto din Morgantown, Virginia de Vest si, atunci cand a venit vorba despre organizarea unei petreceri a burlacilor pentru un prieten, nu s-a impacat deloc cu ideea celorlalti de a inchiria o dubita.

"Nicio sansa sa se intample asta. Avem suficiente chestii de Subaru pe-aici, hai sa facem ceva misto!", isi aduce aminte americanul ca a exclamat la momentul respectiv.

Impreuna cu alti doi prieteni, England a transformat jumatatile unui Outback, respectiv Legacy intr-o limuzina cu sapte portiere si tractiune integrala, pe care... ar fi trebuit sa o faca praf intr-o cascadorie nebuna dupa petrecerea burlacilor.

Partea cu distrugerea nu a mai avut loc, iar Subarul in cauza - a carei realizare a durat doar cateva ore, potrivit americanului - continua sa faca si astazi furori.

Ce este drept, nici nu se poate spune (cel putin la momentul de fata) ca Brandon England si / sau echipa sa ar pregati o noua lista cu "imbunatatiri" pentru limuzina care ofera o caroserie in sapte portiere, plus un sistem de tractiune integrala.

Limuzina Subaru

Limuzina Subaru

Limuzina Subaru

Limuzina Subaru

Limuzina Subaru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Limuzina Subaru
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2019