Cel mai nebun Dodge Charger a fost scos la vanzare. Are motor biturbo DE BARCA si peste 1.600 de cai

  • Masina a fost construit de Speedkore
  • Are un motor V8 biturbo de barca
  • Dispune de peste 1.600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai extreme restomoduri din cate exista. Si da, este bazat pe un Dodge Charger care acum se lauda cu un motor V8 biturbo de barca, capabil de peste 1.600 de cai putere.

O masina veche, care se indreapta incet dar sigur spre casat, are doua variante de a reveni pe sosea. Fie este restaurata complet si adusa la starea la originala, fie este transformata intr-un restomod. Acest termen se refera la masinile restaurate, dar nu cu piese originale, ci cu piese moderne si de multe ori aftermarket.

Dodge Charger Tantrum

Pana acum am vazut multe muscle-car-uri care pot fi incadrate la "restomoduri", insa putine pot fi atat de nebunesti ca si acest Dodge Charger construit de Speedkore. Si nu pentru ca are un sasiu construit de la zero, sau pentru ca mai multe panouri de caroserie (aripi, capota, spoilere) sunt confectionate din fibra de carbon.

Dodge Charger Tantrum

Si nici pentru ca are o suspensie performanta, frane cu discuri de 14 inch, punte spate de Ford, sau o grila confectionata manual dintr-o singura bucata de aluminiu.

Dodge Charger Tantrum

Cireasa de pe tortul acestui Charger, rebotezat Tantrum, este propulsorul. Vorbim de un V8 biturbo de atentie...9.0 litri, imprumutat de la o barca de competitie. Da, ai citit bine. Puterea pe care acesta o trimite puntii spate, prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte, este impresionanta: 1.650 de cai putere.

Dodge Charger Tantrum

Masina a fost una dintre vedetele show-ului SEMA din Las Vegas de acum trei ani si a aparut chiar si in cea mai recenta parte a francizei Fast and Furious, The Fate of the Furious.

Dodge Charger Tantrum

Partea cea mai buna este ca Charger-ul din 1970 a fost scos la vanzare in Statele Unite ale Americii. Din pacate, pretul este necunoscut, insa ne uitam cu siguranta la cateva sute de mii de dolari bune date fiind imbunatatirile aduse si faptul ca vorbim de un unicat.

Dodge Charger Tantrum

Dodge Charger Tantrum

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Dodge Charger Tantrum
mai multe