Chevrolet Camaro by GeigerCars: Tuning de 120.000 euro pentru modelul american

Chevrolet Camaro by GeigerCars: Tuning de 120.000 euro pentru modelul american
  • GeigerCars modifica noul Chevrolet Camaro ZL1
  • Tunerul ofera imbunatiri tehnice si estetice
  • Meniul complet are un pret de 189.000 euro
Distribuie pe Facebook

Un total de pana la 780 CP si 984 Nm, noi frane si noi suspensii, plus numeroase bunatati interioare si exterioare. Aceasta este, pe scurt, propunerea germanilor de la GeigerCars pentru posesorii noului Chevrolet Camaro ZL1. O propunere care urca pretul muscle car-ului american pana la un total de 189.000 euro!

Echipat cu un propulsor V8 ce ofera pana la 580 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde, noul Chevrolet Camaro ZL1 este de departe cel mai impresionant muscle car lansat vreodata de americanii de la General Motors. Pentru cei care aspira insa la si mai multa performanta, germanii de la GeigerCars au o propunere extrem de interesanta.

Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars

O propunere care se concentreaza in mare parte pe compartimentul motor si care include un nou compresor mecanic, un nou intercooler, noi pistoane, noi cilindri, dar si alte noi componente mecanice. Astfel, in urma tratamentului suferit, unitatea de 6.2 litri ascunsa sub capota poate pune acum la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 780 cai putere si 984 Newton-Metri.

Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars

Rezultatul? Ei bine, spre deosebire de versiunea standard a muscle car-ului american, noul Chevrolet Camaro ZL1 de la GeigerCars are nevoie doar 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce ecuatia sfertului de mila este rezolvata in aproximativ 11.9 secunde. Viteza maxima? Ce-ai zice de un 338 kilometri pe ora? Nu suna rau deloc, nu-i asa?

Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars

Iar modificarile nu se opresc aici. Asa cum era de asteptat, lista cu imbunatatiri propusa de celebra companie germana de tuning mai include in componenta sa si o suspensie de curse de la KW, in timp ce sistemul de franare a fost upgradat in concordanta cu surplusul de putere operat in cadrul compartimentului motor. De asemenea, jantele forjate masoara acum 19 inci pe fata, respectiv 20 inci pe spate si vin la pachet impreuna cu pneuri Michelin Cup cu latimea 285, respectiv 335 milimetri - fata / spate.

Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul Chevrolet Camaro ZL1 de la GeigerCars reuseste sa se remarce in special prin accentele de verde deschis aplicate prelungirilor spoilerelor fata si spate restilizate, dar si pragurilor laterale proaspat instalate. Tot la exterior regasim si un set de extensii destinat aripilor frontale, in timp ce interiorul iese in evidenta prin insertiile de alcantara de la nivelul volanului cu design in trei spite, respectiv plansei de bord.

Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur detaliu de precizat: impresionanta creatie a companiei germane de tuning poate fi a ta pentru suma de 189.000 euro. Nu iti face insa griji! Suma include si exemplarul Chevrolet Camaro ZL1 aflat la baza!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Chevrolet Camaro ZL1 by GeigerCars
mai multe