Chevrolet Camaro SS by Geiger - Alternativa la Camaro ZL1!

Chevrolet Camaro SS by Geiger - Alternativa la Camaro ZL1!
Nerabdator pana la primul contact cu impresionantul Chevrolet Camaro ZL1? Din pacate nu putem face nimic in aceasta privinta, insa germanii de la Geiger ar putea avea pentru tine o solutie de compromis. Se numeste Camaro Super Sport HP 564, ascunde sub capota 564 CP si se remarca printr-o nuanta unica de verde.
Distribuie pe Facebook
Dezvaluit in urma cu aproximativ doua luni, magnificul Chevrolet Camaro ZL1 se poate lauda ca fiind drept cel mai puternic si mai rapid Camaro de serie oferit vreodata. Din pacate, noul muscle car al americanilor de la Chevy va sosi in showroom-uri undeva la inceputul anului viitor, un detaliu nu tocmai pe placul celor care viseaza sa puna mana pe un Camaro de aproape 550 cai putere.

Chevrolet Camaro SS by Geiger - Atac la Camaro ZL1!

Insa aici intra in scena tunerul german Geiger. Botezata Camaro Super Sport HP 564, noua creatie a companiei din Munchen are la baza fantasticul Chevrolet Camaro SS si ascunde sub capota un motor V8 supercharged de 6.2 litri. De asemenea, unitatea in opt cilindri se lauda si cu prezenta unei unitati de control optimizate, respectiv a unui nou sistem de evacuare, rezultatul final fiind de-a dreptul impresionant: 564 cai putere si 662 Nm, acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde si viteza maxima de 305 km/h.

Chevrolet Camaro SS by Geiger - Atac la Camaro ZL1!

Iar asta nu e tot. Inainte de a ajunge pe mana clientilor, fiecare Camaro Super Sport HP 564 va fi inzestrat si cu un subtil kit aerodinamic - compus din prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale, difuzor spate si eleron pentru portbagaj. Nota finala este data de jantele pe 22 inci, combinate cu suspensie ajustabila KW. In plus, exemplarul din fotografii beneficiaza si de o nuanta unica de verde, respectiv un sistem audio de inalta fidelitate si poate fi al tau pentru suma de 88.000 euro.

Chevrolet Camaro SS by Geiger - Atac la Camaro ZL1!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet Camaro SS by Geiger
mai multe