Cine nu-si doreste un BMW ca asta fie minte, fie nu se pricepe deloc la masini

Cine nu-si doreste un BMW ca asta fie minte, fie nu se pricepe deloc la masini
  • Un BMW 320i din '79 va fi scos la licitatie weekend-ul acesta
  • Exemplarul in cauza ascunde sub capota un motor V8 de 4.6 litri
  • Masina bavareza a primit inclusiv cateva modificari estetice
Distribuie pe Facebook

Exemplarul in cauza, ce urmeaza a fi scos la licitatie peste numai cateva zile, ofera o motorizare V8 de 4.6 litri, plus alte cateva imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Unul dintre primele exemplare ale modelului Seria 3 vandute de BMW pe piata din Statele Unite ale Americii va fi scos la vanzare peste numai cateva zile, in cadrul unei licitatii organizate de casa Mecum pe 17 si 18 februarie.

Automobilul in cauza, iesit de pe linia de productie a companiei bavareze acum 38 de ani, nu este nici pe departe original; ba dimpotriva, el suferit mai multe modificari de-a lungul ultimelor patru decenii trecute de la fabricarea sa.

Cea mai mare noutate consta in motorizarea ascunsa sub capota, benzinarul de 2.0 litri montat de BMW sub capota acestui 320i fiind inlocuit cu un V8 de patru litri, trecut ulterior pe la Dinan pentru a primi o capacitate cilindrica de 4.6 litri.

BMW E21 de vanzare

BMW E21 de vanzare

In consecinta, lista cu imbunatatiri mai include si o suspensie de tip coilover ce poarta semnatura specialistilor Ground Control, plus un set de bare stabilizatoare marca Ireland Engineering, dar si discuri Bremo de dimensiuni generoase.

Din punct de vedere estetic, nuanta aprinsa de galben de la nivelul caroseriei este principalul element care atrage atentia in cazul acestui exemplar, insa cei mai atenti la detalii nu vor rata, de asemenea, nici spoilerele fata / spate de M3 E30.

Jantele Dinan cu design in cinci spite si oglinzile retrovizoare imprumutate de la M3 E36 completeaza pachetul exterior in cazul de fata, in timp ce interiorul iese in evidenta in special prin scaunele Recaro si instalatia audio Alpine.

Pretul de achizitie al acestui BMW 320i, dar si numarul cailor ascunsi sub capota sunt doua dintre piesele lipsa ale puzzle-ului cu pricina, anuntul de vanzare precizand in schimb ca masina bavareza are la bord 39.235 de kilometri.

BMW E21 de vanzare

BMW E21 de vanzare

BMW E21 de vanzare

BMW E21 de vanzare

BMW E21 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW E21 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2017