Cineva sa-i spuna tipului asta s-o lase mai moale. Omul si-a transformat vechea berlina in Ford Mustang

Cineva sa-i spuna tipului asta s-o lase mai moale. Omul si-a transformat vechea berlina in Ford Mustang
  • Un australian si-a transformat complet vechiul Ford Falcon
  • Berlina seamana acum cu un Shelby GT500, cel putin in fata
  • Modificarile continua la nivelul partii posterioare
Distribuie pe Facebook

Cel mai ciudat tuning pentru un Falcon de generatie a sasea? O conversie la Ford Mustang si cateva influente de Shelby GT500.

Aparut din nevoia individului de a se diferentia de ceilalti, tuningul estetic a dus la crearea unor adevarati monstri de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai exemple concrete in acest sens... ei bine, ni se arata chiar astazi, intr-o imagine 3 in 1.

Dupa cum precizam si anterior, inca din deschiderea materialului nostru, subiectul principal il reprezinta un Falcon de generatie a sasea, pe care proprietarul sau a decis sa il modifice cap-coada. Intr-un mod cum nu s-a mai vazut pana acum.

Mai precis, a dat jos partea frontala cu care berlina australiana a fost echipata din fabrica si a montat in locul acesteia una complet noua, a la Shelby GT500. Situatia se aplica inclusiv in cazul capotei motorului, daca mai era nevoie de precizat.

Pe aceeasi lista a elementelor care aduc aminte de versiunea de top a vechii game Ford Mustang se mai inscriu, totodata, si celebrele logo-uri "Cobra", plus diverse dungi de culoare neagra pentru caroseria cu patru portiere, mai nou portocalie.

Intr-un final, design-ul blocurilor optice posterioare pune capat asemanarilor dintre respectivul Falcon de generatie a sasea si muscle car-ul american. Modificarile nu se opresc insa aici, ci continua cu un nou spoiler spate si o evacuare cvadrupla.

Fotografii din interiorul acestui Franken-car lipsesc cu desavarsire, la fel cum sunt si informatiile referitoare la motorizarea ascunsa sub capota. Despre ultima parte putem spune in schimb ca nu au fost oferite decat doua optiuni: un I6 sau un V8.

Ford Falcon transformat in Mustang

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2018