Conduce cel mai spectaculos LEXUS de pe strada. Sportiva cu motor V8 a primit un pachet complet de la Liberty Walk

Conduce cel mai spectaculos LEXUS de pe strada. Sportiva cu motor V8 a primit un pachet complet de la Liberty Walk
  • Bodykit Liberty Walk
  • Suspensie pneumatica
  • Motorul V8 dezvolta 477 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Lexus LC500 si-a dat super masina cu motor V8 pe mana unui atelier de tuning. Coupe-ul este acum lipit de asfalt si iese in evidenta multumita bodykit-ului semnat Liberty Walk.

Liniile unui Lexus LC500 nu pot fi trecute cu vederea, modelul japonez fiind o adevarata prezenta pe sosea. Proprietarul acestui exemplar, din Statele Unite ale Americii, a vrut insa mai mult pentru coupe-ul sau.

Solutia a fost un pachet complet de tuning semnat de Liberty Walk si o folie neagra cu finisaj mat. Pe langa aripile evazate, specifice brand-ului fondat de Wataru Kato, bodykit-ul mai include un splitter frontal, jante (vopsite la randul lor intr-o nuanta mata), o aripa spate ajustabila si o suspensie pneumatica.

Cat despre alte modificari tehnice, nu stim daca propulsorul V8 de 5.0 litri a primit vreo imbunatatire care sa-i permita sa dezvolte mai multi cai putere. Daca este in continuare stock, unitatea este capabila de 477 CP si 540 Nm cuplu.

In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 4.7 secunde iar viteza maxima se opreste la 270 km/h. Transmisia este una automata cu 10 trepte.

Desigur, pachetul de tuning afecteaza tinuta de drum a masinii si, cu siguranta, si performantele amintite mai sus.

In Romania, un Lexus LC500 porneste de la 105.833 euro, modelul japonez fiind disponibil si alaturi de un sistem de propulsie hibrid. Acesta este compus dintr-un motor V6 de 3.5 litri si o baterie litiu-ion iar puterea de care dispune cel de la volan este de 299 CP si 348 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe