Conduce in fiecare zi un muscle car cu jante de 34 inch. Investitia se ridica la 100.000 de dolari

Conduce in fiecare zi un muscle car cu jante de 34 inch. Investitia se ridica la 100.000 de dolari
  • Jante cu diametrul de 34 de inch
  • Investitita se ridica la circa 100.000 de dolari
  • A muncit 8 luni la ea
Distribuie pe Facebook

Proprietarul unui atelier de tuning din statul american Illinois a investit circa 100.000 de dolari si opt luni de munca pentru a-si face masina sa arate asa. De departe cea mai neobisnuita modificare este setul de jante cu diametrul de 34 de inch.

Dodge Challenger este unul dintre cele mai vandute muscle car-uri, acesta putand fi achizitionat inclusiv cu un motor V8 supraalimentat cu peste 700 de cai putere sub capota.

Industria tuning-ului este destul de generoasa cu modelul american astfel ca cei care vor sa modifice o asemena masina au de unde alege inclusiv pachete de performanta care cresc puterea motorului chiar si la peste 1000 de cai.

De cealalta parte ii avem pe cei care opteaza pentru imbunatatirile estetice. Cel mai recent exemplu este Corey Jones, proprietarul unui atelier de tuning din statul american Illinois, care tocmai si-a finalizat masina.

Investitita s-a ridicat la circa 100.000 de dolari si opt luni de munca, iar rezultatul final il poti admira si tu in clipul video de mai jos. Chiar daca modificarile includ o vopsea deosebita si o grila fata noua, jantele sunt cele care ies cu adevarat in evidenta. Asta pentru ca au 34 de inch in diametrul.

Distribuie pe Facebook
mai multe