Conduce un Audi A7 de ultima generatie dar a vrut mai multa putere. In cat l-au dus cei de la ABT

Conduce un Audi A7 de ultima generatie dar a vrut mai multa putere. In cat l-au dus cei de la ABT
  • Masina a fost tunata de ABT
  • Proprietarul a optat pentru ceva discret
  • Motorul pe benzina dezvolta mai multi cai
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al nemtilor de la ABT este un Audi A7 Sportback de ultima generatie. Proprietarul a optat pentru un tuning extrem de discret, care include insa si o crestere de putere pentru propulsorul pe benzina.

Tunerul german ABT Sportsline lucreaza cu modelele grupului VAG de cativa zeci de ani. Stilul sau este foarte usor de recunoscut si apreciat mai ales pentru ca nu este extravagant, nu iti scoate ochii cu nuante tipatoare si fel de fel de artificii aerodinamice.

Audi A7 Sportback by ABT

Desigur, complexitatea unui proiect depinde si de cererile clientului, care in cazul de fata a optat pentru ceva extrem de discret. Audi-ul A7 Sportback de ultima generatie arata ca si atunci cand a iesit din fabrica, inafara de jantele supradimensionate care poarta semnatura celor de la ABT.

Audi A7 Sportback by ABT

Acestea pot fi comandate in diferite dimensiuni, de la 20 la 22 de inch, late chiar de 10 inch, iar in ceea ce priveste culorile disponibile, clientii pot opta numai pentru o singura nuanta: negru. Au la dispozitie insa mai multe finisaje, printre care negru lucios sau negru mat.

Audi A7 Sportback by ABT

Exemplarul din imagini a primit si un ECU nou (ABT Engine Control), ceea ce inseamna ca motorul V6 pe benzina, de 3.0 litri turbo, nu mai dezvolta 340 de cai putere si 500 Nm ci 425 de cai si 550 Nm cuplu.

Audi A7 Sportback by ABT

Tunerul nu a publicat noile performante ale masinii, insa in versiune stock, sedanul coupe accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5.3 secunde iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h. Tractiunea este, desigur, integrala iar transmisia automata cu sapte viteze.

Audi A7 Sportback by ABT

In Romania, noul Audi A7 Sportback este disponibil momentan numai cu o motorizare diesel, transmisie automata si tractiune quattro, iar pretul de pornire pentru un astfel de exemplar pleaca de la 70.741 de euro. Unitatea de 3.0 litri TDI (A7 50 TDI) dezvolta 285 de cai putere si are un consum mediu declarat cuprins intre 5.6 si 5.8 litri/100 de kilometri.

Audi A7 Sportback by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi A7 Sportback by ABT
mai multe