Contrar aparentelor, acesta NU este interiorul unei limuzine!

Contrar aparentelor, acesta NU este interiorul unei limuzine!
  • Cel mai nou proiect de tuning al polonezilor de la Carlex Design are la baza un Mercedes V-Class
  • Autoturismul german impresioneaza la exterior printr-o caroserie in doua culori si jante in cinci spite duble
  • Meniul interior include insertii infinite de piele maronie, alcantara de culoare neagra si cusaturi contrastanta
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning al polonezilor de la Carlex Design are la baza un Mercedes V-Class si, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, impresioneaza in special prin materialele oferite la interior.

Audi A6, BMW Z4, Chevrolet Camaro, Ford F-150 sau Lamborghini Aventador. Ce au toate aceste automobile in comun? La prima vedere, absolut nimic.

O cautare in detaliu releva insa ca fiecare dintre cele cinci modele insiruite au trecut la un moment dat prin mainile specialistilor polonezi din cadrul Carlex Design. Stii si tu, pentru una-alta pe la interior...

Ei bine, de un tratament similar a avut recent parte si noul Mercedes V-Class, autoturismul german impresionand acum inca de la prima lui aparitie multumita caroseriei bi-colore.

Mercedes V-Class de la Carlex Design

Un set de jante in cinci spite duble completeaza pachetul exterior, pe cand interiorul isi asteapta pasagerii alaturi de materiale de inalta calitate.

Mai exact, intreg cockpitul noului Mercedes V-Class a fost cu insertii de piele maronie, insertii carora li se alatura accente de alcantara de culoare neagra si, bineinteles, cusaturi contrastante.

Adaugam in meniu ornamentele din lemn masiv si sistemul de iluminare ambientala livrate deja de autoturismul german, iar viata la bord se anunta o adevarata placere.

Indiferent ca vorbim despre sofer, pasagerul din dreapta acestuia sau ocupantii scaunelor individuale din spate. Pana la urma urmei, luxul pare sa fi fost distribuit in mod egal de catre specialistii polonezi din cadrul Carlex Design.

Mercedes V-Class de la Carlex Design

Mercedes V-Class de la Carlex Design

Mercedes V-Class de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes V-Class de la Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2016