Contrar aparentelor, acesta NU este un Maserati GranTurismo

Contrar aparentelor, acesta NU este un Maserati GranTurismo
  • Japonezii ne socheaza cu un nou proiect de tuning
  • La baza se afla un mai vechi Nissan 350Z
  • Masina a primit fata unui Maserati GranTurismo
Distribuie pe Facebook

Privit din fata arata exact ca un Maserati GranTurismo. Daca vine insa vorba de aspectul partii posterioare, lucrurile se schimba radical: sa fie acesta, de fapt, un... Porsche 991?

Desi aveam impresia ca le-am vazut pe toate in materie de tuning, ei bine... se pare ca ne-am inselat. Pentru acest lucru trebuie sa le multumim specialistilor japonezi, care au transformat vechiul Nissan 350Z intr-un soi de Frankenstein al lumii auto.

Altfel spus, in loc sa se puna pe creat de la zero o serie de elemente de caroserie, "eroii" nostri s-au apucat sa transplanteze partea frontala a unui Maserati GranTurismo cel mai probabil distrus in accident. Nici design-ul partii posterioare nu este chiar 100% original, cei mai atenti la detalii urmand a descoperi numeroase similitudini cu Porsche-le 991. Nu doar la nivelul spoilerului, ci si la nivelul blocurilor optice.

In plus, de parca aceste "imbunatatiri" nu ar fi fost indeajuns, tratamentul propus de compania japoneza de tuning vizeaza inclusiv profilul lateral, Nissan-ul 350Z alegandu-se din acest punct de vedere cu o pereche de extensii uriase pentru aripi. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele supradimensionate sau suspensia modificata pentru o garda la sol cu cateva zeci de milimetri mai joasa.

Ce se ascunde acum in compartimentul motor? Buna intrebare! Pacat ca singurul raspuns disponibil la acest moment ne lamureste cu privire la ce anume regasim in... portbagaj: un sistem audio de inalta fidelitate, cu componentele montate intr-o incinta speciala si accesorizate cu lumini (aparent) de tip LED. Ar mai fi oare ceva de spus? Nu chiar. Tindem sa credem ca fotografiile vorbesc de la sine.

Nissan 350Z complet tunat

Nissan 350Z complet tunat

Distribuie pe Facebook
mai multe