Corvette Stingray by O.CT Tuning: Supraalimentat si cu 630 CP sub capota

Corvette Stingray by O.CT Tuning: Supraalimentat si cu 630 CP sub capota
  • O.CT Tuning are o oferta de nerefuzat pentru posesorii ultimului Corvette
  • Compania germana propune un sistem de supraalimentare sinonim cu 630 CP
  • Lista cu bunatati mai include si o evacuare rasunatoare, plus jante pe 22 inch
Distribuie pe Facebook

Noul Corvette Z06 pare sa fie singurul care reuseste sa ofere zilele acestea echilibrul perfect intre costuri si performante, insa adevarul este ca nici posesorii versiunii standard nu au de ce sa fie dezamagiti.

In ciuda faptului ca vine la pachet cu un propulsor aspirat, ingreunand astfel sarcina tunerilor de a stoarce cat mai multi cai putere, Chevrolet-ul Corvette Stingray a reusit sa-si faca numeroase relatii in lumea celor ce se ocupa cu imbunatatirile auto - fie ele tehnice sau estetice.

Ca meniul sa fie complet, nu doar americanii s-au inghesuit sa ia la modificat cea de-a saptea generatie a legendarului lor supercar, inclusiv europenii trecandu-si numele pe aceasta exclusivista lista.

Iar cand facem referire la europeni, ne referim strict la germanii de la O.CT Tuning, care nu au mai stat la nici un fel de discutie, ci au sarit direct la supraalimentarea motorului V8 de 6.2 litri ce propulseaza catre performanta absoluta Chevrolet-ul Corvette Stingray.

Rezultatul? Ei bine, multumita compresorului mecanic proaspat instalat sub capota, cea de-a saptea generatie a legendarului supercar american dispune acum de un total de 630 CP si 810 Nm, cu mult peste oferta standard.

Din pacate, informatiile cu privire la modul in care au evoluat atat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, cat si valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire la acest moment, o situatie similara fiind valabila si atunci cand vine vorba despre costul tuningului.

In schimb, germanii de la O.CT Tuning s-au multumit sa afirme ca viitorii sai clienti vor mai avea la dispozitie si alte accesorii, precum un sistem de evacuare realizat din otel inoxidabil si dotat cu valve controlabile sau o pereche de jante din aliaj, cu dimensiuni de pana la 22 inch.

Chevrolet Corvette Stingray by O.CT Tuning

Chevrolet Corvette Stingray by O.CT Tuning

Chevrolet Corvette Stingray by O.CT Tuning

Distribuie pe Facebook
mai multe