Costa peste 17.000 de dolari, dar merita fiecare cent. FOTO ca sa te convingi si singur!

Costa peste 17.000 de dolari, dar merita fiecare cent. FOTO ca sa te convingi si singur!
  • Cel mai nou tuning pentru Mustang vine de la Liberty Walk
  • Japonezii ofera modificari de 9.000+ dolari pentru exterior
  • Suspensia pe aer creste nota de plata cu alti 7.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Lista companiilor de tuning care s-au incumetat sa ia la modificat cea mai recenta generatie a legendarului Ford Mustang tocmai s-a imbogatit cu un nou nume.

Dupa ce au modificat aproape fiecare exotica in parte, japonezii de la Liberty Walk si-au indrept intreaga atentie catre o sportiva ceva mai accesibila. Asa se face ca a venit randul celei mai recente generatii a legendarului Ford Mustang sa primeasca un pachet de tuning care, in configuratia completa, depaseste 17.000 de dolari.

Un procent considerabil din aceasta suma de bani - peste 40% sau 7.900 de dolari, costa doar suspensia de la Airrex. Completeaza insa perfect doza vizibil crescuta de agresivitate oferita de extensiile supradimensionate atasate aripilor - specialitatea casei atunci cand vine vorba despre compania din Tara Soarelui Rasare.

Marea problema cu privire la aceste extensii supradimensionate atasate aripilor este ca ele nu pot fi cumparate separat, precum alte elemente de caroserie, ci doar in formula completa, cu prelungirile pentru spoilerele fata / spate si pragurile laterale, plus capota portbagajului. Pe scurt, alti 6.800 de dolari cheltuiti.

Apoi, pentru cei care inca mai au bani de cheltuit, japonezii de la Liberty Walk mai ofera si o capota a motorului cu nervuri si priza de aer. Ce este drept, aceasta costa doar 2.380 de dolari, insa urca nota de plata pana la 17.080 de dolari... in conditiile in care Mustang-ul tau ruleaza in continuare pe jantele montate din fabrica.

Vestea buna este ca, dupa cum precizam si anterior, celebra companie de tuning din Tara Soarelui Rasare vinde anumite componente separat. Intr-o ordine de idei, prelungirea atasata spoilerului fata 'face' 1.400 de dolari, in timp ce pragurile laterale si difuzorul posterior au fiecare cate un pret de 1.240 de dolari.

Cumparat separat, eleronul pentru plafonul este 1.080 de dolari, in timp ce capota motorului costa 2.380 de dolari in orice scenariu, daca mai era nevoie sa repetam. Si cum tot am ajuns la final, reamintim ca celebrele extensii pentru aripi realizate de Liberty Walk nu sunt disponibile decat in pachetul de top, de 6.800 de dolari.

Ford Mustang de la Liberty Walk

Ford Mustang de la Liberty Walk

Ford Mustang de la Liberty Walk

Ford Mustang de la Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Mustang de la Liberty Walk
mai multe