Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca nu vrei sa te pui cu el. Hatch-ul ASTA face suta in doar 3.3 secunde

Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca nu vrei sa te pui cu el. Hatch-ul ASTA face suta in doar 3.3 secunde
  • Cel mai nou tuning destinat modelului Audi RS3 vine de la B&B
  • Propunerea nemtilor include puteri maxime de pana la 550 CP
  • Clientii pot opta si pentru jante din aliaj sau suspensii sport
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat modelului Audi RS3 Sportback vine de la B&B si cuprinde, in versiunea de top, atat o putere maxima de 550 CP, cat si un timp de doar 3.3 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Livrat la pachet alaturi de un motor turbo de 2.5 litri, o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem inteligent de tractiune integrala, actualul Audi RS3 Sportback ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante hatchback-uri ale momentului.

Nu o spunem noi, ci chiar fisa tehnica a modelului german, care gazduieste valori maxime precum 367 de cai putere si 465 de Newton-Metri, respectiv performante demne de un Maserati ori Porsche: 0 - 100 km/h in numai 4.3 secunde si viteza de top de pana la 280 kilometri pe ora.

Audi RS3 de la B&B

Indiferent de cat de bine suna insa aceste cifre si numere, ei bine... posesorii actualului Audi RS3 Sportback pot opta in orice moment pentru numeroase imbunatatiri sinonime cu o doza extra de sportivitate.

Exemple sunt destule, cel mai recent constand intr-un pachet cu pana la 550 de cai putere si 750 de Newton-Metri oferit de specialistii B&B. Are el un pret de 17.950 de euro, dar si rezultatele sunt pe masura: sprintul 0 - 100 km/h dureaza doar 3.3 secunde, iar viteza maxima depaseste 300 km/h.

Pentru cei care nu au nevoie chiar de asemenea performante, aceiasi celebra companie germana de tuning ofera si o versiune a hot-hatch-ului din Ingolstadt cu 485 CP sub capota. In cazul de fata, nota de plata se ridica la 7.950 de euro.

Audi RS3 de la B&B

Cat despre variantele entry-level, avem si o simpla resoftare a unitatii de control disponibila pentru 1.950 de euro - si care se traduce atat printr-o putere maxima de 430 CP, cat si printr-o viteza de top de 296 de kilometri pe ora.

De asemenea, posesorii actualului Audi RS3 au la dispozitie si o solutie de mjiloc, cei 450 de cai putere si 655 de Newton-Metri ai meniului Stage 2 fiind livrati alaturi de un pret de 2.950 de euro. Plus o viteza maxima de 300 de kilometri pe ora.

Audi RS3 de la B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS3 de la B&B
mai multe