Cu asa interior nu-ti mai vine sa-l folosesti la ferma. Cum arata acum Volkswagen-ul Amarok

  • Carlex a imbunatatit Volkswagen-ul Amarok
  • Interiorul a fost imbracat in piele si Alcantara
  • Pick-up-ul nemtilor a primit anul trecut un facelift
Distribuie pe Facebook

Specialistii Carlex au desenat un interior demn de segmentul premium pentru pick-up-ul nemtilor de la Volkswagen. Habitaclul modelului Amarok a fost imbunatatit "de fabrica" in urma cu un an.

Majoritatea clientilor din Europa folosesc pick-up-ul ca si masina utilitara, insa acest lucru nu i-a descurajat pe polonezii de la Carlex sa imbrace habitaclul Volkswagen-ului Amarok in materiale de cea mai buna calitate, intalnite de cele mai multe ori in cazul modelelor din segmentul premium sau sport.

Volkswagen Amarok by Carlex

Din meniu nu lipsesc accentele rosii, cusaturile contrastante, pielea neagra sau Alcantara. Aceasta din urma imbraca stalpii din fata, plafonul, volanul, partea de sus a bordului si cateva zone ale fetelor de usi.

Volkswagen Amarok by Carlex

Exteriorul a primit la randul sau cateva imbunatatiri discrete, inclusiv un set de jante negre si anvelope care sa nu te lase balta atunci cand decizi sa te distrezi putin pe teren accidentat. Desigur, cu un asa interior, sansele de a folosi Amarok-ul la treburile casei sunt destul de mici.

Volkswagen Amarok by Carlex

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, constructorul german de automobile a lansat anul trecut un facelift pentru acest model. Cu acest prilej, interiorul a suferit cateva modificari, dupa cum urmeaza: gurile de ventilatie au fost inlocuite, display-ul dintre ceasurile de bord a fost substituit cu unul 3D, sistemul de infotainment beneficiaza in standard de un radio digital DAB iar noile scaune ergoComfort pot fi reglate in 14 moduri.

Volkswagen Amarok by Carlex

In plus, acestea au primit chiar si un premiu din partea organizatiei Healthy Back Campaign, asa ca drumurile lungi nu-ti vor mai afecta chiar atat de rau spatele.

Volkswagen Amarok by Carlex

Daca totusi vrei un pick-up premium din fabrica, atunci poti opta pentru noul Mercedes-Benz X-Class. Acesta a fost lansat cu putin timp in urma, si este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Renault Alaskan si Nissan Navara.

Volkswagen Amarok by Carlex

Volkswagen Amarok by Carlex

Volkswagen Amarok by Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Amarok by Carlex
mai multe