Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Break-ul din 2000 are motor de 551 de cai si prinde 300 km/h in linie dreapta

Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Break-ul din 2000 are motor de 551 de cai si prinde 300 km/h in linie dreapta
  • Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Break-ul din anul 2000 are motor de 551 de cai si prinde 300 km/h in linie dreapta
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre timpul caracteristic sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, respectiva problema isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.5 - 4.0 secunde.

Un motor V6 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 2.7 litri - modificat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere demna de un Porsche 911 Turbo, de 551 CP. O transmisie manuala in sase rapoarte si, oarecum inutil de adaugat, un sistem de tractiune integrala: acestea sunt - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, elementele care transforma urmatorul Audi RS4 Avant intr-unul dintre cele performante modele clasice ale planetei.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 de la 100 km/h isi va gasi rezolvarea intr-un interval de doar 3.5 - 4.0 secunde, pe cand viteza de top se invarte in jurul valorii de 300 de kilometri pe ora, astfel ca din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune, nici discurile de franare preluate de la un RS4 de generatie mai noua, cu diametrul de pana la 365 de milimetri.

Acelasi Audi RS4 B5 asamblat in urma cu aproximativ 23 de ani se mai poate lauda, la nivel tehnic, atat cu o suspensie coilover de la BC Racing, cat si cu bare anti-ruliu de la H&R, pe cand imbunatatirile de ordin stilistic lipsesc cu desavarsire din peisaj - cu exceptia unor jante cu un diametru de 20 de inch, plus cinci spite duble. Dupa cum reiese - daca mai era cumva necesara o astfel de mentiune, si din urmatorul material video, cu o lungime de circa cinci minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 August 2023