Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Break-ul din '97 are motor de 480 de cai si prinde 270 km/h in linie dreapta

Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect. Break-ul din '97 are motor de 480 de cai si prinde 270 km/h in linie dreapta
  • Cu niste jante mai mici ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Break-ul din '97 are motor de 480 de cai si prinde 270 km/h in linie dreapta
Distribuie pe Facebook

O transmisie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata transforma fiecare moment petrecut la volanul acestui Volvo 850 R intr-o experienta cu adevarat unica.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 30 de ani, vechiul Volvo 850 a fost disponibil la vanzare in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a regasit si o varianta de performanta 850 R - acompaniata de un motor turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.3 litri si undeva in jurul a 250 de cai, in cazul in care mai trebuia precizat.

Despre aceasta masina este vorba, de asemenea, si in urmatorul material video, cu mentiunea ca exemplarul cu cinci portiere din '97 a primit mai multe modificari la nivelul sistemului de supraalimentare, sinonime cu o putere maxima de 480 de cai si o viteza de 270 de kilometri pe ora.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata - care promite sa transforme fiecare clipa si moment petrecute la volanul acestui Volvo 850 R de acum aproape 25 de ani intr-o experienta cu adevarat unica. Fara niciun fel de gluma si exagerare, asa cum reiese chiar si din filmul de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 August 2021