Cu un muscle car ca asta cuceresti lumea. Vor exista doar 25 de exemplare si fiecare va avea 1.000 de cai

Cu un muscle car ca asta cuceresti lumea. Vor exista doar 25 de exemplare si fiecare va avea 1.000 de cai
  • El este noul Camaro Yenko
  • Are 1.000 de cai putere
  • Productia este limitata la 25 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Specialty Vehicle Engineering au prezentat lumii intregi noul 2018 Yenko/SC Stage II Camaro. Productia este limitata la doar 25 de exemplare, iar ca baza de plecare, inginerii au folosit versiunea Camaro SS 1LE.

Chevrolet-ul Camaro SS 1LE este fara indoiala un muscle car atractiv, iar daca nu ne crezi, probabil unitatea V8 de 6.2 litri de sub capota, capabila de 455 de cai si 616 Nm cuplu, te va convinge cu siguranta. Insa cand in peisaj apare numele "Yenko", toate aceste valori devin si mai interesante.

2018 Camaro Yenko/SC Stage II

La exterior, noul Camaro Yenko/SC Stage II propune o capota din fibra de carbon, o grafica speciala care sa te anunte ca nu ai de-a face cu un Camaro standard, jante negre cu buza polisata si diametru de 20 de inch si anvelope Michelin Pilot Sport 4S.

2018 Camaro Yenko/SC Stage II

Inainte sa trecem la partea care ne intereseaza cu adevarat, mai trebuit sa mentionam ca interiorul nu este schimbat intr-o proportie foarte mare. Singurele imbunatatiri sunt scaunele sport de la Recaro, ornamentele specifice pentru praguri si desigur, covorasele brodate.

Unitatea de 6.2 litri a suferit cele mai multe modificari. Printre acestea se numara o crestere a capacitatii la 6.8 litri, pistoane forjate din aluminiu, un supercharger, chiulasa portata sau un arbore cotit nou. Toate acestea au facut ca puterea sa creasca substantial la 1.000 de cai si 1.185 Nm cuplu.

2018 Camaro Yenko/SC Stage II

Partea cea mai buna este ca singura transmisie disponibila este una manuala cu sase trepte de viteza. Mai departe, noul Camaro Yenko beneficiaza de o suspensie revizuita cu functie Magnetic Ride Control, de un diferential cu alunecare limitata si de un set de frane Brembo cu discuri de 14,5 inch pe fata si de 13,3 inch pe spate.

2018 Camaro Yenko/SC Stage II

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, productia este una extrem de limitata. Americanii de la Specialty Vehicle Engineering au anuntat ca vor asambla doar 25 de exemplare, insa nu au facut referire la preturile de pornire.

Distribuie pe Facebook
mai multe