Culoarea exterioara o face unica in lume. Decapotabila a fost la GENEVA dar putini au remarcat-o

  • A fost expusa la Geneva
  • Este un exemplar unicat
  • Stock, motorul dezvolta 612 cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a fost prezent la Salonul Auto de la Geneva iar printre masinile prezentate s-a aflat si un Mercedes-AMG S63 Cabriolet tunat si rebotezat Apertus Edition. Acest exemplar este un unicat.

Stilul nemtilor de la Mansory poate fi descris ca fiind extravagant dar cu toate acestea un proiect al tunerului a scapat oarecum neobservat la Salonul Auto care si-a inchis cu cateva zile in urma portile la Geneva.

Mansory Apertus Edition

Este vorba despre Apertus Edition, sau cu alte cuvinte de un Mercedes-AMG SL63 Cabriolet tunat. Masina este finisata in culoarea mentei si are un interior din piele in aceeasi nuanta. Asadar, nicidecum o combinatie discreta, mai ales ca pachetul include deasemenea o gramada de elemente din carbon si un set de jante supradimensionate.

Mansory Apertus Edition

In rest avem modificarile specifice tunerului german, adica emblemele care le inlocuiesc pe cele originale, sau ornamentele pragurilor din aceeasi fibra de carbon.

Mansory Apertus EditionMansory Apertus Edition

Nu stim sigur daca acest SL63 a primit vreo imbunatatire tehnica, insa din fabrica motorul V8 de 4.0 litri biturbo dezvolta 612 cai putere si 900 Nm, astfel ca suta de kilometri este atinsa in doar 3.5 secunde. Teoretic, viteza maxima este limitata la 250 km/h, dar cu pachetul AMG Driver aceasta limita poate fi crescuta pana la 300 de km/h.

Mansory Apertus Edition

Standul nemtilor de la Mansory nu a dus deloc lipsa de masini. Pe langa acest Apertus Edition, tunerul a mai expus un Rolls-Royce Cullinan Billionaire, un SUV al carui pret porneste de la 685.000 de euro, sau un G63 AMG de ultima generatie dezvoltat impreuna cu designerul german Phillip Plein.

Productia acestuia din urma este limitata la doar 25 de exemplare, iar pretul fiecaruia porneste de la 600.000 de euro.

Mansory Apertus Edition

Mansory Apertus Edition

Mansory Apertus Edition

Mansory Apertus Edition

Mansory Apertus Edition

Mansory Apertus Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mansory Apertus Edition
mai multe