Cum ti se pare ideea unui Range Rover... decapotabil?

Cum ti se pare ideea unui Range Rover... decapotabil?
  • NCE "decapoteaza" noul Range Rover
  • Acoperisul retractabil este din material textil
  • Productia modelului demareaza in luna august
Distribuie pe Facebook

Nu mai exista nici un fel de dubiu. Americanii de la NCE (Newport Convertible Engineering) chiar s-au intrecut pe ei insisi. Insa nu neaparat in sensul cel bun.

Sa o luam insa cu inceputul. Situati in oraselul Placentia din Orange County, California, cei de la NCE (Newport Convertible Engineering) au o experienta de peste doua decenii in a decapota orice automobil, fie el sedan, SUV sau chiar limuzina. Din pacate, aceasta experienta nu a ajutat pe nimeni. Si chiar nu a dus la nimic bun. Este suficient sa te uiti la ultima creatie a companiei americane de tuning si vei intelege pe deplin intreaga situatie.

Cum adica un Range Rover decapotat? Cine ar vrea sa renunte la rafinamentul si prestigiul oferite de legendarul off-roader britanic doar pentru a se bucura de cateva momente in (aproape) aer liber? Nu contestam in nici intr-un caz executia sau experienta celor de la NCE (Newport Convertible Engineering), insa rezultatul final poate concura cu mari sanse de castig in cadrul unei competitii cu cele mai neinspirate "decizii" de tuning vazute vreodata. De asemenea, acelasi rezultat final - in special prin impactul sau vizual, ar trebui sa tina clientii cat mai departe de un astfel de automobil.

Un Range Rover decapotat, in special un exemplar Range Rover din ultima generatie, reprezinta o idee proasta. Extrem de proasta, groaznica si teribila. Arunca o privire asupra fotografiilor de mai jos si spune-ne sincer... tu ce parere ai?

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Range Rover by NCE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Range Rover by NCE
mai multe