Da mama cu biciu'n mine! Tuningu' asta nu-i de bine...

Da mama cu biciu'n mine! Tuningu' asta nu-i de bine...
Toata lumea ii arata cu degetul pe romani: plin de tigani care fura, niste lenesi, hoti, cu o politica de tot rasul, gunoaie peste tot, maidanezi care mananca oameni, strazi fara asfalt si multe altele. Dar cand vine vorba de masini, vreau sa cred ca stam mai bine ca multe alte tari "civilizate". Iar Anglia nu face exceptie. Cel putin in cazul de fata, in care cineva stricat la stomac s-a apucat sa transforme un Fiat Ducato intr-o duba Audi...
Distribuie pe Facebook

De fapt e doar o presupunere ca e un Fiat Ducato, naiba stie ce se ascunde sub modificarile astea extreme la exterior. Dar macar de ar fi facute cu bun simt si gust. In plus, ultima oara cand am mers cu o masina de marfa marca Audi... Elena Udrea era bruneta, Basescu avea par si eu jonglam cu sanii naturali ai lui Jessica Alba. Deci niciodata.

Da mama cu biciu'n mine! Tuningu' asta, nu-i de bine...

Dar uite ca se poate. In Anglia exista aceasta masina dubioasa. Ok, hai sa nu intrebam de ce ar tuna cineva o duba de marfa. Pentru ca se poate, de asta. Si e un motiv destul de credibil pentru un pasionat de masini. In plus, poate omul a vrut sa fie unic. Multa bafta, bahtalo, tine-o tot asa, pe dreapta!

Da mama cu biciu'n mine! Tuningu' asta, nu-i de bine...

Insa altceva vrem sa subliniem in acest caz. Ca atunci cand te apuci sa modifici o masina radical, la un moment dat incepi sa o iei razna si sa aberezi. In acest caz, omul cu pricina a pierdut controlul cand a inceput sa puna doua oglinzi laterale in loc de una singura la fiecare usa, cand a ciordit (o fi roman???) un spoiler S-Line cu tot cu sigla Audi, cand a pus 578.991 de stopuri (numarate) plus tot atatea evacuari, dar mai ales cand a pus doua praguri de inox cu LED-uri in laterale, dar peste pragurile din bodykit. Pe care nu prea le intelegem. Nu mai pomenim de prizele de aer din spate sau de eleronul aerodinamic, sa moara MIG-urile de ciuda!

Da mama cu biciu'n mine! Tuningu' asta, nu-i de bine...

Ok, gata cu caterinca. Desi chiar nu se putea fara in acest caz. Da, aici putem zice ca omul a muncit la masina, nu arata rau la prima vedere. Insa sunt mult prea multe elemente care definesc kitsch-ul. Si nu au ce cauta. Dar fara ele, ar fi doar o duba de marfa tunata, extrema si agresiva, cum nu s-a mai vazut alta. Asa, este o duba de marfa kitchoasa, extrema si agresiva, cum nu s-a mai vazut alta... Si sa speram ca nu se va mai vedea!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Duba kitsch
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2011