Daca ar fi sa-ti cumperi un SUV, ce culoare ar fi QS7-le tau?

Daca ar fi sa-ti cumperi un SUV, ce culoare ar fi QS7-le tau?
  • ABT Sportsline anunta primul tuning pentru noul Audi Q7
  • Pachetul pregatit de germani consta in diverse imbunatatiri interioare si exterioare
  • Clientii au la dispozitie inclusiv cresteri de putere
Distribuie pe Facebook

A devenit mult mai atragator odata cu trecerea anilor, iar noul pachet de tuning de la ABT pare sa-i completeze perfect liniile caroseriei. Asadar, daca ar fi sa-ti cumperi un SUV, ce culoare ar fi QS7-le tau?

Unii vor prefera BMW-ul X5, in timp ce altii se vor indrepta catre Range-ul Sport. Nu vor lipsi nici raspunsuri precum Bentley Bentayga sau Volvo XC90, insa noi credem ca si cea de-a doua generatie a Audi-ului Q7 are ceva special.

Iar acum ne referim, bineinteles, la proaspat dezvelitul pachet de tuning de la ABT Sportsline, care completeaza perfect liniile si formele caroseriei SUV-ului din Ingolstadt. Cu prize uriase de aer, aripi laterale proeminente si, bineinteles, jante supradimensionate.

ABT QS7ABT QS7

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele din fibra de carbon, materialul cu pricina fiind folosit atat la nivel de exterior, cat si la nivel de interior - pentru decorarea spoilerelor fata / spate, volanului sport in trei spite si chiar a... scaunelor.

Tot la nivel de interior, cei care opteaza pentru noul ABT QS7 se vor mai alege si cu infinite insertii de piele, care imbraca - exceptand volanul sport in trei spite si scaunele anterior amintite, inclusiv plansa de bord sau fetele usilor.

Pe plan tehnic, propunerea celebrei companii germane de tuning scoate la iveala doar un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, insa clientii SUV-ului german au la dispozitie si un un pachet de performanta pentru unitatile V6 de trei litri.

ABT QS7

Astfel, in cazul in care sub capota regasim versiunea TFSI, fisa tehnica este acompaniata acum de un total de 410 cai putere - cu exact 77 CP mai mult decat la momentul montarii propulsorului cu pricina pe masina.

Daca cel care a ajuns pe mainile specialistilor ABT Sportsline a sosit alaturi de varianta TDI, vestile pe care le va primi dupa optimizarea unitatii de control vor include si o putere maxima de 325 CP - de la 272 de cai putere.

Sumele pe care posesorii noului Audi Q7 le vor avea de scos din buzunar pentru fiecare modificare anterior mentionata raman un mare mister pentru moment, drept pentru care lasam totul in urma si ne indreptam atentia catre fotografiile publicate de germani.

ABT QS7ABT QS7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze ABT QS7
mai multe