Daca arata asa de la inceput, nu mai esua lamentabil pe teren accidentat. Cat costa modificarile

Daca arata asa de la inceput, nu mai esua lamentabil pe teren accidentat. Cat costa modificarile
  • Acest Model X poarta semnatura celor de la Delta 4x4
  • Electrica are acum jante noi si anvelope speciale
  • Modificarile costa 3.900 de euro
Distribuie pe Facebook

O companie specializata in accesorizarea vehiculelor de off-road a modificat o Tesla Model X. In aceasta noua configuratie, modelul american nu s-ar mai face de ras pe teren accidentat, cum a facut-o la finalul anului trecut.

Ca sa-ti improspatam putin memoria, ne referim la acel clip video cu un Model X din Norvegia. Dupa ce a invins o Toyota Land Cruiser la un "tug of war", electrica de peste Ocean a fost supusa unui test in off-road pe care l-a picat fara drept de apel.

Mai exact, terenul accidentat i-a dat de furca, la final avea bara fata desprinsa, s-a si impotmolit de cateva ori, etc. Ei bine, daca arata ca si masina din aceste imagini, cu siguranta trecea fara probleme prin noroaie si prin santuri

Acest Model X poarta semnatura unei companii specializate in accesorizarea vehiculelor de off-road, Delta 4x4. Pe langa o garda la sol mai mare decat a modelului standard, SUV-ul electric de la Tesla a mai primit un set nou de jante, dar si anvelope speciale. Desigur, toate aceste imbunatatiri vin pentru un pret, care in acest caz este de 3.900 de euro.

Tesla Model X by Delta 4x4

In Germania, cea mai accesibila Tesla Model X este versiunea 75D, cu o autonomie de maxim 417 kilometri, 210 km/h viteza maxima si 0-100 in 5.2 secunde. Aceasta costa 91.250 de euro.

Varianta de top, Model X P100D, beneficiaza de un pachet de baterii de 100kWh si poate parcurge pana la 542 de kilometri cu o singura incarcare. Suta de kilometri pe ora este atinsa in numai 3.1 secunde, iar viteza maxima este de 250 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe