Daca Batman avea un SUV, sigur era acest BMW X5 tunat de cei de la Lumma Design

Daca Batman avea un SUV, sigur era acest BMW X5 tunat de cei de la Lumma Design
  • Nemtii de la Lumma Design au lansat pachetul de tuning pentru BMW-ul X5
  • Acesta este botezat Lumma CLR RS
  • SUV-ul a primit un widebody kit, un set de jante si cateva imbunatatiri la interior
Distribuie pe Facebook

BMW-ul X5 a ajuns pe mana nemtilor de la Lumma Design. Rezultatul este un SUV si mai masiv, si foarte foarte...negru.

Tunerul Lumma Design isi pune amprenta pe o gama larga de masini inca din 1987, si de fiecare data reuseste sa creeze ceva special. Cel mai recent pachet de tuning al lor este destinat BMW-ului X5, caruia au reusit sa ii dea un aer demn de un Cavaler Intunecat.

BMW X5 by Lumma Design

Botezat Lumma CLR RS, widebody kit-ul face ca SUV-ul bavarez sa arate agresiv, dar si sportiv in acelasi timp. Bara fata a fost redesenata, prizele de aer au fost marite, iar aripile sunt acum mai late.

BMW X5 by Lumma DesignBMW X5 by Lumma Design

Nemtii au continuat apoi, si si-au indreptat atentia inspre roti pentru ca ce ar fi un pachet de tuning fara un set corespunzator de jante, imbracate in anvelopele perfecte. Combinatia aleasa de cei de la Lumma completeaza perfect bodykit-ul si consta in 4 jante Lumma CLR 23 GT finisate in negru mat si 4 de anvelope pe 315/25-23.

BMW X5 by Lumma Design

Partea dorsala este caracterizata de un sistem de evacuare cu 4 iesiri, o aripa montata deasupra lunetei spate si una sub stergator, iar intregul pachet este completat de un diffuser, care de aceasta data are un rol strict estetic.

BMW X5 by Lumma Design

Rusii de la TopCar, care sunt responsabili pentru comercializarea pachetelor Lumma pe piata locala, nu au publicat nicio fotografie cu interiorul X5-ului. Dar, probabil asa cum ne-au obisnuit de-a lungul anilor, habitaclul a primit tratamentul clasic: fete de usi si covorase personalizate, sau un volan imbracat in Alcantara.

BMW X5 by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X5 by Lumma Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2016