Daca NU ai bani de Lamborghini, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca NU ai bani de Lamborghini, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca NU ai bani de Lamborghini, ASTA e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la ziua in care vei conduce un Urus, insa nu ai reusit niciodata sa iti duci la bun sfarsit dorinta? O companie de tuning pe nume Albermo are solutia!

Livrat la pachet alaturi de un motor V8 bi-turbo, de patru litri si 650 de cai putere, noul Lamborghini Urus ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente SUV-uri ale planetei. Este, totodata, si unul dintre cele mai rapide, in special datorita timpului de 3.6 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, insa nici viteza maxima de 305 kilometri pe ora nu va trece intocmai neobservata.

Mai mult decat atat, acelasi Lamborghini Urus se mai poate lauda si cu unul dintre cele mai agresive produse ale segmentului din care face parte, pe cand pretul de vanzare de peste 200.000 de euro il transforma intr-unul dintre cele mai scumpe. Daca mai trebuia cumva precizat.

Un super-SUV in adevaratul sens al cuvantului, noul Lamborghini Urus nu este insa chiar pentru orisicine. O companie de tuning pe nume Albermo spera, totusi, sa il aduca mai aproape de muritorul de rand, solutia gasita constand intr-un set pachet aerodinamic format din spoilere fata si spate agresiv stilizate, extensii proeminente pentru aripile laterale, dar si o evacuare cu doua tobe de esapament.

Reuseste meniul respectiv sa transforme o Toyota Venza, masina de la baza acestui nonconformist proiect, intr-un Lamborghini Urus sau sumele de bani cheltuite de clienti pe conversia anterior mentionata nu vor reusi sa le aduca fericirea? Iar daca tot veni vorba, pretul ramane doar un mister.

Toyota Venza de la Albermo

Toyota Venza de la Albermo

Toyota Venza de la Albermo

Toyota Venza de la Albermo

Toyota Venza de la Albermo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Toyota Venza de la Albermo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2021