Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta. Are motor de 650 CP si 4x4 in standard

Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta. Are motor de 650 CP si 4x4 in standard
  • Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta
  • Are motor de 650 CP si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de sub patru secunde.

Cea de-a doua jumatate a lunii lui mai marcheaza debutul unui nou proiect semnat ABT Sportsline, celebrul tuner cu sediul in Kempten, Germania anuntand, la sfarsitul acestei saptamani, lansarea propriei versiuni a modelului Audi SQ8 Facelift. Echipata cu o varianta modificata a binecunoscutului V8 TFSI de 4.0 litri, respectiva creatie isi va intampina potentialii clienti alaturi de un total sinonim cu 650 de cai putere.

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de sub 4.0 secunde, mai mult ori mai putin surprinzator.

Respectiva masinarie a tunerului din Kempten, Germania se va mai putea lauda, de asemenea, si cu o larga varietate de elemente sculptate din fibra de carbon - unele exterioare, altele interioare. Printre multiplele detalii de enumerat se mai regasesc - totodata, si jantele confectionate din aliaj usor, dotate cu zece spite duble, plus un diametru de pana la 23 de inch, dupa cate anunta comunicatul oferit presei.

In perioada imediat urmatoare, lista cu optiuni ar trebui sa se imbogateasca atat cu un modul special pentru suspensia pe aer - menit sa reduca garda la sol, cat si cu o eliminare a limitei de viteza.

ABT SQ8 de la ABT Sportsline

ABT SQ8 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze ABT SQ8 de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2024