Daca te-ai plictisit de Audi-ul tau cu patru usi, transforma-l intr-un pick-up

  • Smyth Performance a transformat un A4 sedan in pick-up
  • Propulsorul V6 nu a fost inlocuit
  • Americanii au anuntat ca vor dezvolta mai multe modele
Distribuie pe Facebook

O companie numita Smyth Performance a transformat un Audi A4/S4 din generatia B6 intr-un pick-up veritabil. Americanii nu sunt la prima isprava de acest fel, in portofoliul lor regasindu-se si un Dodge Charger pick-up.

Pick-up-urile nu sunt atat de populare in Europa, insa in Statele Unite ale Americii, acest tip de vehicule sunt un adevarat simbol. Uneori, americanii nu se multumesc cu modelele de pe piata, asa ca cei cu putina imaginatie isi construiesc propriile lor versiuni.

Audi S4 pick-up

Smyth Performance este o afacere micuta din Wareham, Massachusetts, care transforma masinile obisnuite in acest tip de vehicule. Prin portofoliul lor regasim un Dodge Charger sau un Volkswagen Jetta, iar mai recent, acestora li s-a alaturat si un Audi S4 din generatia B6.

Audi S4 pick-up

Partea din spate a fost complet modificata pentru a face loc benei, care este perfect functionala, imbracata in aluminiu si la nevoie poate fi chiar acoperita. Au ramas cele doua iesiri ale sistemului de evacuare, inscriptia Quattro si logo-ul constructorului german de automobile.

Audi S4 pick-up

Propulsorul nu a fost inlocuit, asadar vorbim despre acelasi V6 de 2.7 litri, capabil de 261 de cai putere si 400 Nm cuplu. Din fabrica, masina accelera de la 0 la 100 de km/h in 5.6 secunde, iar viteza maxima era de 250 km/h. Desigur, aceste cifre au suferit ceva modificari dupa aceasta transformare.

Audi S4 pick-up

Reprezentantii companiei sustin ca vor dezvolta mai multe modele, si ca deja au inceput sa comercializeze kit-urile pentru cele actuale.

Audi S4 pick-up

Audi S4 pick-up

Audi S4 pick-up

Audi S4 pick-up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi S4 pick-up
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2017