Daca vrei sa te dai mare pe Dorobanti, asta e masina pe care s-o cumperi. POZE REALE

Daca vrei sa te dai mare pe Dorobanti, asta e masina pe care s-o cumperi. POZE REALE
  • Un britanic si-a scos la vanzare vechiul Range Rover modificat de Kahn
  • Automobilul in cauza ofera o motorizare V8 diesel
  • Cumparatorul va avea de achitat pe luxosul SUV suma de 64.999 lire
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare V8 diesel, care produce putin peste 300 de cai putere.

Caroseria finisata intr-o nuanta de negru mat si aripile laterale de dimensiuni mai mult decat generoase transforma acest Range Rover modificat de compania Kahn intr-o atractie a oricarui trafic. Indiferent ca este vorba despre cel londonez, newyorkez sau, de ce nu, chiar cel din... Bucuresti.

De "vina" pentru aceasta situatie se fac inclusiv spoierele fata si spate agresiv stilizate, plus eleronul proeminent pentru plafon - care, impreuna cu evacuarea cvadrupla si jantele din aliaj pe 23 de inch ii confera luxosului SUV un aer puternic si impunator. Capabil sa atraga toate privirile.

La interior, departe de privirile curioase ale trecatorilor, automobilul fabricat in anul 2016 ofera o tapiterie in doua culori, cu piele partial perforata si detalii care amintesc de cureaua unui ceas. Alte detalii includ cusaturi realizate minutios si pedale din aluminiu, potrivit actualului proprietar.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, propulsia este asigurata de o motorizare diesel cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri, care nu a primit niciun fel de modificare. Drept urmare, puterea maxima livrata tuturor celor patru roti se ridica in continuare la valoarea de 308 cai.

Acum, daca vine vorba despre pretul acestui Range Rover modificat de compania Kahn, ei bine... luxosul SUV se vinde in schimbul unei sume de 64.999 de lire sterline. Important de mentionat, instrumentele de bord indica doar 37.015 kilometri parcursi in total, pana la momentul de fata.

Range Rover V8 diesel de vanzare

Range Rover V8 diesel de vanzareRange Rover V8 diesel de vanzare

Range Rover V8 diesel de vanzare

Range Rover V8 diesel de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Range Rover V8 diesel de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 August 2019