Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V, 750 de cai si 1.020 de Newton-Metri pe ambele punti completeaza seria vestilor bune, alaturi de numeroase detalii exterioare realizate din fibra de carbon si un interior imbracat in piele albastra, cu accente contrastante de alb.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un an, mult anticipata generatie cu numarul doi a controversatei masini oferite de Bentley sub numele de Bentayga se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - in clipa de fata, la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta cu opt cilindri in V...

... livrata la pachet alaturi de doua turbine supradimensionate, plus o capacitate de patru litri, proiectata special pentru a livra rotilor de pe ambele punti - exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, o putere maxima de 550 de cai si, mai important decat atat, 770 de Newton-Metri.

Bentley Bentayga de la Mansory

Bentley Bentayga de la Mansory

Bentley Bentayga de la Mansory

Despre aceasta versiune este vorba, de asemenea, si in situatia data, varianta cu o motorizare V8 specifica mult anticipatei generatii cu numarul doi a controversatei masini oferite de Bentley sub numele de Bentayga ajungand, de curand, pe mainile specialistilor Mansory. Care au modificat complet atat exteriorul, cat si interiorul.

Intr-o alta ordine de idei, lista atractiilor principale debuteaza cu noul widebody kit destinat caroseriei cu cinci portiere, celebrele spoilere fata si spate agresiv stilizate si aripi laterale proeminente fiind insotite de diferite accente din fibra de carbon si jante din aliaj uriase, cu diametrul de pana la 24 de inch.

Aceeasi versiune cu opt cilindri in V, doua turbine supradimensionate si capacitate de patru litri specifica mult anticipatei generatii cu numarul doi a controversatei masini oferite de Bentley sub numele de Bentayga a mai primit, printre altele, si o evacuare cvadrupla. Plus tapiterie din piele albastra, cu detalii contrastante de alb.

Ofera specialistilor de la Mansory pentru varianta cu pricina se incheie cu un total de aproximativ 750 de cai si 1.020 de Newton-Metri, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in 3.7 secunde si, totodata, o viteza maxima de 317 kilometri pe ora.

Bentley Bentayga de la Mansory

Bentley Bentayga de la Mansory

Bentley Bentayga de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Bentley Bentayga de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2021