Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri lucreaza alaturi de doua turbine pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 640 de cai si 890 de Newton-Metri.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta mata de negru, cu diferite detalii contrastante in culoarea oxidului verde de crom, insa nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate ori pragurile laterale proeminente, de exemplu, nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu capota ventilata a motorului, cu jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch si eleronul deloc subtil de la nivelul portbagajului, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un nou volan, plus o combinatie familiara pentru tapiteria din piele partial perforata.

Bentley Continental GTC de la Mansory

Daca vine vorba, in schimb, despre pachetul tehnic oferit in cazul de fata, upgrade-urile operate de specialistii Mansory sub capota acestui Bentley Continental GTC de ultima generatie se traduc printr-o putere maxima de aproximativ 640 de cai. Si, la fel de important, un cuplu urias, de 890 de Newton-Metri, dupa cate se spune.

Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, celebra motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine, insotita de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala in standard, promite sa rezolve acum problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de circa 3.8 secunde.

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa lista atractiilor principale continua cu valoarea caracteristica vitezei de top: 330 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia persoanelor mai mult sau mai putin interesate de respectivul proiect.

Bentley Continental GTC de la Mansory

Bentley Continental GTC de la Mansory

Bentley Continental GTC de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Bentley Continental GTC de la Mansory
mai multe