Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobant...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V si aproape 900 de cai completeaza aproape perfect nesfarsita lista cu modificari de ordin vizual.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la sfarsitul lui 2017, prima generatie a gamei oferite de compania Lamborghini sub denumirea de Urus pare genul de masina care nu mai necesita niciun fel de imbunatatite. Gresit - daca este sa dam crezare germanilor de la Mansory, care au publicat recent, chiar zilele acestea, primele fotografii si detalii oficiale ale noului Venatus EVO S.

Finisata intr-o combinatie inedita de negru si gri, impresionanta creatie a tunerului cu sediul in Brand a pregatit inclusiv un pachet aerodinamic agresiv stilizat, inspirat din lumea sporturilor cu motor - si compus din nenumarate elemente realizate din carbon forjat, daca mai era cumva necesara o asemenea precizare, evident.

MANSORY Venatus EVO S Special Edition UAE

MANSORY Venatus EVO S Special Edition UAE

Noua pereche de spoilere fata si spate - ce se remarca, in special, prin multitudinea de prize de aer, respectiv dimensiunile generoase ale difuzorului acompaniat de o evacuare tripla, montata central, nu reprezinta insa decat inceputul, aceeasi reteta de la nivelul departamentului exterior cuprinzand si un nou set de aripi si praguri laterale proeminente. Insotite de jante uriase - cu detalii din carbon forjat.

Seria atractiilor specifice caroseriei continua cu o capota ventilata si un total de trei eleroane diferite, in timp ce meniul interior culmineaza cu pielea in doua culori - cu o nuanta de negru pentru scaunele si fetele portierelor aflate pe partea standard, respectiv gri pentru scaunele si fetele portierelor de pe partea dreapta.

De pe lista modificarilor ce dau savoare cabinei nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici detaliile realizate din acelasi carbon forjat despre care discutam si anterior - printre nenumaratele componente pe care germanii de la Mansory le-au integrat in noul pachet Venatus EVO S regasindu-se si un volan multifunctional cu o parte inferioara plata. Dar si un plafon instelat, atipic pentru Lamborghini Urus.

Impresionanta creatie a tunerului cu sediul in Brand se mai poate lauda - totodata, si cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri, capabil sa dezvolte 880 de cai si 1.100 de Newton-Metri, suficient pentru ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate dupa exact trei secunde.

MANSORY Venatus EVO S Special Edition UAE

MANSORY Venatus EVO S Special Edition UAE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze MANSORY Venatus EVO S Special Edition UAE
mai multe